Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

Eső

Bottas motorja megbolondult, kicserélték

Valtteri Bottas gyakorlatilag semmilyen érdemleges munkát nem végezhetett pénteken, mert Mercedes-motorjával gondok léptek fel, óvatosságból kicserélték, de a büntetést megússza a finn.

részletek

Norris nem viccel, majd' összecsinálta magát

A víz áztatta Német Nagydíj rajtrácsára igyekezve Lando Norris kipróbált valamit, amit egyszer Fernando Alonsótól lesett el. A fiatalt azonban akkora meglepetés érte, hogy saját bevallása szerint összesz*rta magát.

részletek

Rosszabbul nem is alakulhatott volna a Mercedes számára

A jól sikerült időmérő után a két Ezüst Nyíl kontroll alatt tartotta a verseny első részét is, ám Hamilton és Bottas is hibázott a félig esős, félig száraz pályán. Az eredmény: nulla pont a Mercedesnek.

részletek

Időjárás: Megmenti az eső a Mercedest a melegtől?

Az év eddigi legforróbb futamára van kilátás a hétvégi Német Nagydíj előtt, ahol a hőmérők higanyszála alulról súrolja majd a 40 fokot, de eső is lesz. Vajon ezúttal megbirkózik a hőséggel a Mercedes?

részletek

Ilyen lesz esőben az F1 2019 - 4K videóval

Néhány szerencsés YouTuber már próbálhatta, illetve tesztelhette az F1 2019-et, amely még láthatóan fejlesztés alatt áll, példa erre a Mercedes orrkúpja. Viszont esőben rendkívül látványos lesz játszani.

részletek

A Pirelli esőgumijai is jelentősen átalakultak

A Formula-1-ben az esőben való autózás külön művészet, főleg, ha a körülmények folyamatosan változnak. Már nem választható lágy esőgumi, cserében viszont a működési tartomány szélesebb.

részletek

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

Alonso kitűnő daytonai teljesítménye számokban

Ha valakinek kétségei lettek volna Fernando Alonso vezetési tudásával szemben, Daytonában a kétszeres világbajnok spanyol elképesztő versenyzést mutatott be, megérdemelt sikert aratva ezzel.

részletek

Schumacher és Coulthard 1998-as beszélgetése

Az 1998-as Belga Nagydíj a mai napig arról emlékezetes igazán, hogy az ömlő esőben Michael Schumacher és a lekörözendő David Coulthard összeütköztek. De mit mondtak a verseny után?

részletek

Sivatagi eső borítja fel az FE programját

Az Ad-Diriyah ePrix-vel kezdetét veszi ma a Formula-E ötödik szezonja, azonban a sivatag kellős közepén, Szaúd-Arábiában akkora eső zúdult a pályára, hogy egyik szabadedzést sem tudták időben megtartani.

részletek

Nem kapnak elég esőgumit a csapatok

Kevés pilóta van, aki ne nehezményezte volna a gumiszabályokat az USA Nagydíj pénteki napján. Mindenki későbbre tartogatta az abroncsait, így az esős edzéseken alig láthattunk a pályán autókat.

részletek

Verstappen titkolja a Red Bull gyengéjét

Max Verstappent kiváló esőmenőnek ismertük meg korábban, ám az idei Red Bull-lal eléggé gyengélkedik vizes körülmények között. Ő maga tudja ennek okát, de nem köti a riválisok orrára.

részletek
Olvastad már?