DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 29. csütörtök

Eső

Martin nyerte az esős-megszakított futamot

A Pramac spanyolján a trükkös körülmények sem fogtak ki a MotoGP Japán Nagydíján, így három pontra megközelítette Bagnaiát. Marquez idén először dobogón.

részletek

Verstappen: NASCAR-rá válhat esőben az F1

A regnáló világbajnok szerint mindig is fennállt a probléma a felvert vízpermettel, és nem örülne neki, ha a jövőben nem versenyezhetnének emiatt esőben.

részletek

Jöhet a szuper-intermediate gumi az F1-be?

Érdekes ötletet dobott be a Pirelli az esetre, ha az F1-nek nem sikerülne javítani a látási viszonyokon esős körülmények között.

részletek

Gasly nem érezte biztonságban magát

A dobogón végző francia 10-20 méterre sem látott előre a vízpermettől az F1-es Belga Nagydíj sprintjének elején: csak remélte, hogy nem lesz előtte baleset.

részletek

Sainzé az esős nyitány Spában

Szakadó esőben rendezték az F1-es Belga Nagydíj egyetlen szabadedzését, amelyet egy Ferrari az élen, egy Williams a falban, Verstappen pedig mért kör nélkül zárt.

részletek

Biztonsági aggályok és bocsánat – csütörtöki F1-es hírek

Norris elnézést kért a magyaroktól, nem akarnak változtatást Spában az F1-esek, fejlesztéssel készült a Mercedes és az Aston, bejelentést tett a Ferrari.

részletek

Verstappen veszélyesebbnek tartja Monacót

Szerinte részben balszerencse, hogy két tragédia is történt Spában néhány év alatt. Az F1-es világbajnok úgy látja, a felvert vízpermetre azonban nincs megoldás.

részletek

Nem akarnak változást az F1-esek az Eau Rouge-nál

Ezt a GPDA-vezér George Russell árulta el. Viszont „merész” döntésekre lehet szükség a Belga Nagydíj hétvégéjén a jósolt eső miatt.

részletek

Gasly ellentmondásos érzésekkel érkezett Spába

Imádja a pályát, de a legrosszabb emlékei is ide kötődnek: a francia emlékfutást is szervez Anthoine Hubert-ért. Az eső és a biztonság volt a csütörtöki fő téma az F1-es Belga Nagydíjon.

részletek

A „sárhányó” előzheti meg az újabb tragédiát

A múlt heti tragédiáról megszólaló F1-es pilóták egyöntetűen állítják: meg kell oldani a látási viszonyok problémáját az esős versenyeken – jövő héten ki is próbálnak egy lehetséges megoldást.

részletek

Láthatóság vizes pályán: az F1 következő megoldandó biztonsági problémája

A hétvégi spái tragédia után több F1-es versenyző is a borzalmas látási viszonyokat emelte ki fő problémaként – a jövő héten tesztelik is a remélt megoldást.

részletek

Verstappené a félig esős harmadik edzés is

A megérkező csapadék miatt az első percekben futott idővel húzta be az időmérő előtti utolsó tréninget az F1-es címvédő Barcelonában, megelőzve Perezt és Hamiltont.

részletek