Steward
Héjas Szilárd
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 5. vasárnap

Erősorrend

Hamilton nem száll be a gyengék játékába

A brit szerint az ellenfelek szándékosan akarják a Mercedesre rakni a terhet, hogy hatalmas esélyesnek kiáltják ki. Lewis Hamilton azonban meg sem hallgatja a játszadozó hangokat.

részletek

GPS-adatok: A Ferrari csak harmadik erő, nem is kevés lemaradással

A német sajtó a GPS-adatokra alapozott mérések alapján felállította az erősorrendet a jelenlegi mezőnyben. A Mercedes némi előnyre tett szert a Red Bull-lal szemben, a Ferrari viszont lemaradt.

részletek

Hátrányról beszélt a Ferrari csapatvezetője

A teszt alapján úgy tűnik, jelenleg a Mercedes és a Red Bull is a Ferrari előtt van, de egyértelmű képet a szezonnyitó előtt biztosan nem kapunk – nyilatkozta Mattia Binotto.

részletek

Ezúttal a Ferrari rejtegeti valódi erejét

Sebastian Vettel egyértelmű utalást tett arra, hogy a vörös istálló még közel sem mutatta meg, valójában mire is képes. A barcelonai tesztelés eddig egyáltalán nem a Ferrariról szól, a Scuderia titkolózik.

részletek

A tesztelés csak egymás átveréséről szól?

A Formula-1-es csapatok téli tesztelése után a legtöbb szakértő tizedre pontosan igyekszik megállapítani az erősorrendet… ami aztán az évad kezdetén általában csak nyomokban hasonlít a valósághoz.

részletek

Bottas: A Red Bull és a Ferrari mögött járunk

Az idei bajnokság ezüstérmese szerint egyértelmű, hogy a Mercedes jelenleg csak a harmadik erő a Formula-1-ben. A Ferrarin kívül a Red Bull-Honda is meghaladta az Ezüst Nyilak szintjét.

részletek

Rosberg: Csak Hamilton és Verstappen jobb Sainznál

Carlos Sainz idén kiemelkedően jó évadot produkál a McLarennel. A 2016-os világbajnokot annyira lenyűgözi, hogy még Charles Leclerc-nél és Sebastian Vettelnél is jobbnak tartja a spanyolt.

részletek

Ferrari: Nincs akkora előnyünk, mint gondolják

Mattia Binotto tagadja, hogy akkora erőfölényben lennének, ahogy azt a Mercedes állítja. A csapatfőnök kihangsúlyozta, az autó aerodinamikája is közrejátszik az egyenesekben mutatott tempóban.

részletek

Sainz: Verstappen talán sosem lesz bajnok

A McLaren spanyol versenyzője úgy véli, hogy még a nagy tehetségek is örökre a vesztes oldalon maradhatnak, amennyiben nem sikerül a legjobb technikába ülniük. Ez igaz Max Verstappenre is.

részletek

Időutazáson gondolkodott el a Ferrari főnöke

Az olaszok F1-es csapatvezetője egy kulcsterületre fordítana nagyobb hangsúlyt, ha egy évet visszautazhatna az időben. Ez oldaná meg az autó gumikezelési problémáit is.

részletek

Verstappen: Nem sok, nálam kiteljesedettebb pilóta van

A Red Bull holland vezérpilótája szerint jó, hogy ennyire korán kezdhetett versenyezni a Formula-1-ben, mert huszonegy évesen sok, harmincat közelítő pilótánál máris érettebb és teljesebb.

részletek

Wolff: Spában és Monzában nehéz lesz legyőzni a Ferrarit

A Mercedes csapatfőnöke biztos abban, hogy a nyári szünet után következő két nagydíjon a pálya nagyon fekszik majd az olasz riválisnak és egészen más erőviszonyokkal találkozhatunk.

részletek
Olvastad már?