Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Erősorrend

Binotto bizalma töretlen, hogy a Ferrari még fordíthat

Az olasz istálló csapatfőnöke szerint még akkor sem úszott el minden, ha esetleg Kanadában sem sikerül megváltaniuk a világot. Maranellóban kemény munka folyik a hibák kijavításáért.

részletek

Brawn: Bahrein vészcsengő volt a Mercedesnek

Két futam, két kettős győzelem a világbajnoki címvédő istálló számára. Mondhatnánk tökéletesnek is, ám Ross Brawn úgy véli, a Mercedes már rájött, idén a Ferrari gyorsabb autót épített.

részletek

Horner: Bahreinben már több kiderül a valós sorrendről

Egyetlen hétvége alapján nem ítél még a Red Bull csapatfőnöke, hogy tényleg esélyesek lehetnek-e az idei évben. Bahreinben megtudhatjuk, hogy valóban utolérték-e a Mercedes-Ferrari párost.

részletek

Magnussen: Félek, a Red Bull is elérhetetlen

Hiába kezdett nagyon biztatóan a Haas-Ferrari dán versenyzője, úgy érzi, ismét foghatatlan lesz a három topcsapat, köztük a Hondára váltó Red Bull is. A bikák inkább csak távolodni fognak tőlük.

részletek

Wolff cáfolja Helmut Marko jóslatait

A Mercedes csapatfőnöke szerint badarság, hogy a Red Bull főtanácsadója máris erősorrendet állított fel. Senki nem tudhatja a másik csapat programját, tizedekre jósolni semmi értelme.

részletek

A Ferrari és a Red Bull is altathatott

A pénteki második szabadedzésen Lewis Hamilton vezetésével a Mercedes bődületes fölényét láthattuk. Televíziós szakértők szerint azonban több jel is arra mutat, hogy a riválisok nem nyomták.

részletek

Bottas: Elkapjuk a Ferrarit

Valtteri Bottas számára egyértelmű, hogy a Ferrari előnybe került a Mercedesszel szemben a téli szünet alatt, de számára nem kérdéses, hogy a német gyártó utoléri az olaszokat, ahogy tavaly is.

részletek

Renault: A Ferrari mögött nagy csata lesz

A Ferrari a téli tesztek során gyakorlatilag csak saját magával versenyzett, de a Renault technikai igazgatója, Nick Chester úgy gondolja, hogy mögöttük elképesztően szoros csata várható.

részletek
Olvastad már?