Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. október 22. csütörtök

Elkann

Ferrari: Binottóban minden megvan, ami kell

John Elkann szerint a Ferrari jelenlegi csapatvezetőjében minden megvan ahhoz, hogy újra győztessé tegye az istállót a Formula-1-ben - továbbra is bíznak a sokat kritizált Mattia Binottóban.

részletek

A Ferrari csúnyán rácsapta az ajtót a csalást emlegető Verstappenre

Maranellóban még mindig téma Max Verstappen korábbi kijelentése, melyben csalónak nevezte a Ferrarit. Noha azt mondják, nem nagyon adnak egy 22 éves srác szavaira, mégis sok bonyodalmat okozott.

részletek

A Ferrari elnökét felhúzták a pilóták

John Elkann nagyon dühös volt a Brazil Nagydíjon történtek miatt, szerinte semmi más nem számít, csak az, hogy a Ferrari nyerjen, ezt pedig mindenkinek meg kell értenie és el kell fogadnia.

részletek

A Ferrari-elnök szerint egy hazai győzelemnél nincs nagyobb ajándék

John Elkann Ferrari-elnök érthető módon a fellegekben járt a csapat hazai győzelme után: Charles Leclerc győzelme az ő megfogalmazásában egy felejthetetlen nap volt és a legnagyobb ajándék, amit egy Ferrari-tag vagy akár csak szurkoló kaphat.

részletek

Képzavar: A Fiat megveheti az Alfa Romeót

Még szinte át sem nevezték a Sauber csapatát Alfa Romeo Racinggé, máris napvilágot láttak olyan információk, miszerint a Fiat konszern teljes egészében felvásárolhatja a hinwili csapatot.

részletek

Igyekezett tisztázni a dolgokat a Ferrari

John Elkann próbált meg tiszta vizet önteni a pohárba a Binotto-Arrivabene váltással kapcsolatban egy nyílt levélben - nem lesznek nagy változások a vezetésben, semmi ilyenről nincs szó.

részletek

Domenicali visszatérhet a Ferrarihoz

Stefano Domenicali 2014-ig volt a Ferrari csapatfőnöke, amikor elbocsájtották pozíciójából. Azóta a Lamborghini vezérigazgatója, de sajtóhírek szerint lehet, hogy visszatér Maranellóba.

részletek

Továbbra is forr a levegő Maranellóban

Bár néhány héttel ezelőtt a Ferrari csapatfőnöke kamuhíreknek nevezte, hogy Mattia Binottóval szinte kibékíthetetlen ellentét feszülne köztük, újabb és újabb részletekre derül fény, ami ezt alátámasztja.

részletek

Elkann már tudja, hogy Leclerc jön a Ferrarihoz?

A közösségi média ingoványos terület. Semmilyen hivatalos bejelentés nem történt egyelőre arról, ki lesz a Ferrari másik pilótája. Elkann mégis gratulált Leclerc-nek, majd törölte a posztot.

részletek

A Ferrari új elnöke ugyanolyan ambíciózus, mint Marchionne volt

A Ferrari új elnöke, Louis Camilleri szerint megegyeznek az ambíciói Sergio Marchionnéival, azonban szerinte a néhai vezető céljai inkább vágyálomba illőek. Ezután csökkent is a Ferrari-részvény árfolyama.

részletek

Marchionne betegsége Raikkönen kezére játszhat

Beszámoltunk róla, hogy Sergio Marchionne állapota állítólag sokkal aggasztóbb, mintsem hogy egy szimpla vállműtét utáni komplikációról lenne szó, azonban ez a változás a Ferrari élén Raikkönen kezére játszhat.

részletek

Dübörög a lelkesedés a Ferrarinál

A maranellói gyár munkásai teljes erőbedobással dolgoznak azon, hogy előrébb tolják a Ferrari szekerét, melyet az elnök igen komolyan kritizált mostanában. A FIAT Chrylser első embere minden esetre le van nyűgözve a látottaktól.

részletek
Olvastad már?