Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

ETCC

Ne maradj le semmiről a Szingapúri Nagydíjon!

Hétvégén Szingapúrba látogat az F1-es mezőny, de WEC, IndyCar, NASCAR és ETCC is szerepel a programban - mutatjuk, hogy mit, mikor és hol lehet megtekinteni péntek-szombat-vasárnap!

részletek

ETCC: Magyar győzelem a furcsa versenyen

Nagy Norbertnek nem sikerült elsőségre fordítani pole-pozícióját az első futamon: a második, piros zászlóval véget ért kiadáson azonban zengős csapattársa, Szabó Zsolt a dobogó tetejére állt.

részletek

Mai műsor (05. 27) Sok szombati futam lesz!

Rengeteg futamot rendeznek ezen a hétvégén már szombaton is, így a mai program kiváló ráhangolódás lehet a Monaco+Indy szupervasárnaphoz!

részletek

Mai műsor (05. 26) Hajrá Norbik!

Annak ellenére, hogy F1-es hétvégén vagyunk, pénteken nem zúgnak fel a motorok a királykategóriában - de így is megtalálhatja a szórakozását a motorsportrajongó!

részletek

Egyesítenék a WTCC és az ETCC mezőnyét

A birtokunkba jutott információk szerint idén nem kizárólag a Nordschleifét illetően merült fel a gondolat, hogy együtt indítanák a két sorozat mezőnyét: már a Hungaroringre is ezt tervezték?

részletek

Kettőre fogyott a magyar létszám az ETCC-ben

A Zengő Motorsport fiúi a legjobb öt között zártak a monzai időmérő edzésen, György Anett bemutatkozását azonban meghiúsította egy szabálytalannak nyilvánított alkatrész.

részletek

A WTCC történetének rémes kezdetei

A WTCC története nem 2005-ben kezdődött: a legelső szezont még 1987-ben futották. Mint az új évezredben, akkor is egy sikeres ETCC-ből lett a világbajnokság, azonban nem véletlen, hogy a folytatásra közel két évtizedet kellett várni…

részletek

Nagy Norbi Párizsban vette át az idei díját

Egy nappal az FIA bécsi év végi gálája után, az ETCC párizsi díjátadóján Nagy Norbert is átvehette a Túraautó Európa-kupa összetettjében elért harmadik helyéért járó elismerést.

részletek

Monzába és Makaóra is visszatér a WTCC

A Motorsport Világtanács szerdai ülésén rábólintott a jövő évi versenynaptárra, amelyben néhány év szünet után ismét feltűnik Monza és Makaó, viszont például a Slovakia Ring kikerül a körforgásból.

részletek

Nagy Norbi: Kipróbálnám a WTCC-t, de…

A Zengő Motorsport harmadik pilótája a szezont az ETCC-ben teljesítette, saját várakozásait is felülmúló eredményekkel – elmondta, van-e esély rá, hogy rövidesen már a világbajnokságon lássuk.

részletek

Nagy Norbert bronzéremmel zárta az ETCC-szezont

Mind a bajnoki cím, mind a harmadik hely sorsa az utolsó körben dőlt el a túraautó Európa-kupán. A Zengő Motorsport pilótája kalandos futam végén, ütközést megúszva örülhetett.

részletek

Nagy Norbert: Előbb az Eb-cím, aztán a többi

Nem akar fejest ugrani a mélyvízbe a Zengő ETCC-s versenyzője: előbb saját sorozatát nyerné meg, aztán jöhet a feljebblépés – ami nem feltétlenül a túraautó-világbajnokság.

részletek