Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

Daytonai24órás

Zanardi: Ha tíz lábam lenne, akkor sem vezetnék úgy, mint Farfus

Teljesen más utat járt be a két BMW M8 a Daytonai 24 óráson. Augusto Farfusék megnyerték kategóriájukat, Alex Zanardiék egységének viszont komoly gondjaik adódtak, az olasz így is elégedett.

részletek

Máris kiszállhat a WEC-ből a BMW

Amerikában gyakorlatilag egyeduralkodók, most a daytonai 24 óráson is kategóriagyőzelmet arattak, a WEC-ben viszont nem éppen a számításik szerint alakulnak a dolgok. Lehet, hogy nem is maradnak sokáig.

részletek

Így teljesítettek Daytonában a volt F1-esek

Fernando Alonso egészen kitűnő produkciójától hangos a sajtó a daytonai győzelem óta. Akadtak azonban más, egykori Formula-1-esek is, akik szintén remekeltek az eső miatt lerövidített 24 óráson.

részletek

Alonso kitűnő daytonai teljesítménye számokban

Ha valakinek kétségei lettek volna Fernando Alonso vezetési tudásával szemben, Daytonában a kétszeres világbajnok spanyol elképesztő versenyzést mutatott be, megérdemelt sikert aratva ezzel.

részletek

Daytona: Alonso lemondott volna a győzelemről

Posztapokaliptikus körülményekről számolt be a daytonai 24 órás egyik győztese, Fernando Alonso, aki a káoszt okozó esőben jobban vágyott a megszakításra, mint a futamgyőzelemre.

részletek

Alonso: Minden kört túl kellett élni

A daytonai 24 óráson néha lehetetlenek voltak a körülmények, a győztes csapat tagjaként Fernando Alonso beszélt erről - nagyon büszke arra, amit elértek, óriási munka van benne.

részletek

Alonso: Ez a felhajtás az F1-ben elképzelhetetlen

Az F1-ből távozó Fernando Alonso beszélt arról az elképesztő felhajtásról, ami Daytonában körülveszi, mely szerinte az F1-ben elképzelhetetlen lenne. Közben meg is nyerné a versenyt.

részletek

Zanardi egyedül is vállalkozna a 24 órásra

Alex Zanardi az elmúlt évtizedekben legendává magasodott óriási akaraterejével. Elfogyni képtelen energiákkal rendelkezik, ha a szabályok engednék, egyedül is vállalná a Daytonai 24 órást.

részletek

Elképesztő, hogyan száll be BMW-jébe Zanardi

Az 52 éves pilóta javában készül a január végi, Daytonai 24 órás versenyre - nem tudunk elégszer rácsodálkozni, hogy milyen emberfeletti, amit végrehajt hosszú évek óta.

részletek

Alonso: Tavaly tapasztalatszerzés, idén győzelem a cél

A kétszeres Formula-1-es világbajnok spanyol 2018-ban még csak a Le Mans-i 24 órás előkészítéseként rajtolt el Daytonában, idén azonban egyértelműen nyerni szeretne és erre jó esélye is mutatkozik.

részletek

Alonso Cadillackel indul Daytonában

A kétszeres világbajnok másodszor áll rajthoz a 24 órás versenyen – ezúttal a tavalyi győztes márkával, ex-F1-es csapattárssal. A spanyol nyerni megy Floridába.

részletek

Magnussen Alonso útjára léphet

A két pilóta egyáltalán nincs jó viszonyban egymással, egyvalamiben a dán mégis követheti a kétszeres világbajnokot. Máshol is versenyezne a Formula-1-en kívül, ráadásul saját édesapjával.

részletek
Olvastad már?