DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Daytonai24órás

Hajsza az utolsó percig: A Porsche Penske nyerte a daytonai 24 órást

A 24. órában dőlt csak el a győzelem sorsa Floridában: Cameron, Campbell, Newgarden és Nasr egysége nyert, Jenson Button dobogón végzett debütálásán az Acurával.

részletek

Káoszt okoz Daytonában Brad Pitt forgatása

Egyes versenyzők – köztük Jenson Button – éjszaka nem tudtak aludni, mást nem engedtek a lakókocsijához. Az Apexként emlegetett F1-es film forgatása a tényleges versenyzők életét nehezíti meg.

részletek

Monte, Daytona, dupla FE: a hétvége menetrendje

Rajtol a WRC-szezon, jön a Daytonai 24 órás, két futamot is rendeznek a Formula-E-ben: mutatjuk a hétvége programját a közvetítésekkel együtt.

részletek

Verstappen-győzelem virtuálisan – vasárnapi F1-es hírek

A világbajnok kerüli az extrém sportokat és nem érdekli az új F1-es film, Hamiltont Will.i.am dicsérte, Glock felidézte 2008-at. Ez történt január 21-én.

részletek

A szombati nap fontos hírei egy helyen

Egy-két F1-es hír, Dakar-érdekességek, MotoGP-bemutató, az FIA-t hibáztató WRC és a Daytonai 24 órás rajtja: erről beszélhettünk szombaton.

részletek

A Cadillac kezdett a legjobban Daytonában

A Cadillac, a BMW és a Porsche is meg-megvillant, a GTD-ben a Ford bizonyult a leggyorsabbnak. Mi az a Daytonai 24 órás, kik indulnak, mi a menetrend?

részletek

Dakar, Monte, Daytona: milyen autósport-események várnak ránk télen?

Mrá december végén elrajtol az Africa Race, de jön a Dakar, jön a Monte-Carlo Rali, jön a daytonai 24 órás, és jön a Formula-E szezonnyitója is.

részletek

RoC, FE: ne maradj le semmiről!

Január utolsó hétvégéjén rendezik a Bajnokok Tornáját, míg a Formula-E idénye szaúd-arábiai dupla fordulóval folytatódik – hoztuk a programot.

részletek

Megműtik Magnussent, kihagyhat egy versenyt

A Haas dán pilótájának csuklójában cisztát fedeztek fel. A szükséges műtét nem fenyegeti az F1-es szezont, de a hónap végi daytonai 24 órást igen.

részletek

Podcast: Veteránok sikereivel indult a szezon

Már csak Peterhansel sikeresebb, mint Al-Attiyah, két „nyugdíjas” küzdött a Monte elsőségéért, Castroneves Daytona-győzelemmel hangolt a szezonra – a Formula–E pedig ellentmondásosabb, mint valaha.

részletek

Verstappenék ezúttal sem értek célba a 24 óráson

Max Verstappen és csapata ezúttal sem látta meg a kockás zászlót egy szimulátorversenyen. Múlt héten a holland maga csapta falnak az autót Le Mans-ban, ezúttal pedig egy technikai hiba hátráltatta őket.

részletek

Magnussenék defektdrámával bukták el a győzelmi esélyt Daytonában

Elképesztő izgalmakat és drámai végjátékot hozott a Daytonai 24 órás: még az utolsó percekre fordulva is több egység volt esélyes a győzelemre – végül Alexander Rossi ünnepelhetett az ex-F1-esek közül.

részletek