Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 18. hétfő

Davidson

F1-Archív: Büntetés 13 másodperc után

A Mercedes nem szól bele abba, mit csinál szabadidejében Hamilton, Rosbergnek nagy jövőt jósolnak, az újonc Raikkönen a három topcsapat egyikébe vágyik, Frentzen a Hungaroringről egyenesen a kórházba ment. Ezek voltak augusztus 16. hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

Davidson kárára csináltak helyet Alonsónak

Fernando Alonso győzelmi esélyekkel vesz részt az idei Le Mans-i 24 órás viadalon. Ezt Anthony Davidson versenyzői ülése bánta a Toyotánál, saját bevallása szerint nem saját döntése alapján.

részletek

WEC: A Toyota nyerte a köd miatt kétszer leállított versenyt

Két piros zászló és hat biztonsági autó: az eső és köd jelentősen behatárolta az akciót Japánban. Hiába rajtolt az élről a 2-es Porsche, Hartley-ék nem lettek bajnokok Fujiban.

részletek

Retro - Akinek a mormota elütése volt a legszebb F1-es napja

Az ezredforduló brit aranygenerációjának egyik legfényesebb gyémántjaként indult, de karrierje mégsem durrant akkorát, mint kortársaié, egy japán márkához való hűség ugyanis egy évtizeden át mellékvágányon tartotta.

részletek

Méltán Elfeledve – Annyira nem volt szuper…

Bár sereghajtó kiscsapatként emlékezhetünk Aguri Suzuki F1-es istállójára, az alakulat óriási lemaradást dolgozott le egyetlen év alatt, s csak a szponzorok kihátrálása akadályozta meg, hogy magasabbra törjenek.

részletek

Retro – Annyira nem volt szuper…

Karácsonyra egy új csapatot kaptak az F1 rajongói 2005-ben: december 22-én erősítették meg, hogy elhárultak az akadályok Aguri Suzuki istállójának nevezése elől – 39 futam jutott nekik az F1-ben.

részletek

Nagyot változik a vezetői stílus jövőre?

Anthony Davidson, a Sky F1-es szakértője szerint a szabályváltozások miatt a pilóták között is átrendeződhetnek az eddigi erőviszonyok. Másképp kell majd vezetni az új autókat, mint a jelenlegieket.

részletek

Ő lesz a Jaguar egyik Formula-E-pilótája?

A brit luxusmárka ősszel csatlakozik az elektromos sorozathoz, a sajtó pedig már számtalan versenyzőt összeboronált velük - most megszólalt az is, akinek a legnagyobb esélye van az egyik ülésre.

részletek

Zárt fülke: A Mercedes-koncepció a nyerő?

Folyamatosan zajlanak az egyeztetések a zárt pilótafülkével kapcsolatban: az F1-es versenyzők szerint mindenképp szükség van a fej nagyobb védelmére, és úgy tűnik, a Mercedes kínálja a legjobb megoldást.

részletek

F1-Archív: Rosberg a jövő embere

Davidson első nagydíján 13 másodperc után büntetést kapott, Raikkönen cáfolja, hogy a Ferrarihoz menne, megveheti a Mercedes a McLarent. Ilyen híreket olvashattunk augusztus 16-án az elmúlt 20 évben.

részletek

Retro – Az évtized bukása

Sokan vitatják, ki volt a 2000-es évek első évtizedének legjobb F1-es pilótája, vagy épp melyik volt a legizgalmasabb verseny. A legnagyobb balesettel kapcsolatban viszont igen nagy az egyetértés...

részletek

„A rajtrácslányok szerepeltetése szexista”

Támogatókra talált a WEC döntése, mellyel megszűntették a rajtrácslányok szerepeltetését a szériában – az F1-ben viszont egyelőre nehéz elképzelni valamilyen hasonló intézkedést...

részletek
Olvastad már?