DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

DaveRyan

A Manor kommentálta a kiszállásról szóló pletykákat

A dinningtoni kiscsapattal kapcsolatban a Sauber interlagosi pontszerzése miatt merült fel a pletyka, hogy a potenciális anyagi veszteség miatt kiszállhatnak az F1-ből.

részletek

A Manor nem siratná sokáig pilótáit

Könnyen lehet, hogy Esteban Ocon és Pascal Wehrlein is erősebb F1-es csapathoz távozik 2017-re, de a Manor sportigazgatója úgy véli, nem lesznek csalódottak emiatt.

részletek

A Manor cserbenhagyta Ocont?

Az F1 egyik legkisebb csapatának versenyigazgatója úgy véli, túl sok hibát követtek el az elmúlt futamokon ahhoz képest, amit újonc francia pilótájuk megérdemelt volna.

részletek

„Ilyen megbízhatatlanság elfogadhatatlan az F1-ben”

Az Olasz Nagydíj akár pontszerzési reményekkel is kecsegtetett a Manor számára, de folyamatosan megbízhatósági problémák hátráltatták az alakulatot - ennek pedig a versenyigazgató örült a legkevésbé.

részletek

Nem sietteti versenyzőjét az F1 kiscsapata

Úgy tűnik, ragaszkodik jelenlegi párosához a konstruktőri világbajnoki összetettben egyelőre a Saubert megelőző Manor: elmondásuk szerint addig várnak a végső döntéssel, ameddig csak lehet.

részletek

Fél másodpercen múlt Wehrlein büntetése

A Manor F1-es pilótája végül a pontszerző tizedik helyen zárt Spielbergben, ám kis híján már a start előtt elszálltak a reményei egy jó szereplésre, miután rossz rajthelyre parkolta le az autóját.

részletek

A Mercedes is a pontszerző Wehrleint dicséri

A Manor F1-ese köztudottan a Mercedes kötelékébe tartozik, és a márka sportigazgatója, Toto Wolff sem hagyta szó nélkül bravúrját. Kiemelte, ez volt az első pálya, amelyen a pilóta korábban versenyzett.

részletek

Manor: Már a középmezőnyben vagyunk

Dave Ryan, a Manor versenyigazgatója szerint nagyon sokat fejlődött a csapat Ausztráliától a Bahreini Nagydíjig, ami erőt adhat az istálló számára, hogy még közelebb kerüljenek a középmezőnyhöz.

részletek

Manor: Haryanto fog még hibázni

Rio Haryanto, a Manor újonc pilótája hibával kezdte F1-es bemutatkozását a barcelonai teszten, azonban a csapat versenyigazgatója szerint ez természetes, így nincs oka szégyenkezni.

részletek

Botrányba keveredett versenyigazgató a Manornál

A 2009-ben a McLarennél hazugságbotrányba keveredett sportigazgató, Dave Ryan régi pozícióját fogja betölteni a Manornál, ahol Alex Wurzot F1-es csapatfőnöknek akarják megszerezni.

részletek