DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

CorinnaSchumacher

Michael Schumacher a feleségét is megkérdezte, mielőtt a Ferrarihoz igazolt

Egy új dokumentumfilmben beszélt férje korábbi átigazolásáról Corinna Schumacher. A hétszeres világbajnok felesége eddig ismeretlen részleteket árult el arról az időszakról, amikor Michael Schumacher a Ferrarihoz való csatlakozásról gondolkodott.

részletek

Michael Schumacherrel néz futamokat Jean Todt

Jean Todt egy Michael Schumachert megillető rangos kitüntetés átvételét követően elárulta, hogy még mindig együtt néz versenyeket a korábbi hétszeres világbajnokkal.

részletek

Ezért nem látogathatja volt menedzsere Schumachert

A hétszeres F1-es világbajnok német legenda egykori barátja, Willi Weber tudja, hogy hibázott a pilóta 2013-as síbalesetének napján, emiatt pedig a felesége, Corinna „kitörölte őt az életéből”.

részletek

Ezt tanácsolta Jos Verstappen Mick Schumachernek pályafutása elején

Max Verstappen édesapja még az első F4-es szezon után adott tanácsot Corinna Schumachernek. A németek megszívlelték a javaslatot, amelyet követően Mick remekelt az alsóbb géposztályokban.

részletek

Corinna Schumacher biztató üzenetet küldött a rajongóknak

Közeleg Michael Schumacher 51. születésnapja, felesége a rajongókhoz szólt. A titkolózás fala most sem dől le, Corinna azonban optimista gondolatokat fogalmazott meg.

részletek

Felesége nyilatkozott Michael Schumacherről

Michael Schumacher felesége, Corinna hosszú idő után először beszélt a nyilvánosság előtt férje egészségi állapotáról. Mindenkit biztosított, hogy a hétszeres bajnok a legjobb kezekben van.

részletek

Schumacher igazán szerethető emberi oldala

Michael Schumacher vezetési tudásáról nehéz lenne különösebb vitát nyitni, karrierje önmagáért beszél. Bár akadtak vitatható manőverei, alapvetően nagyon odafigyelt a megfelelő kapcsolattartásra is.

részletek

Schumacherről mesélt a német érsek

Az egyházi vezető elmondta, milyennek látta a hamarosan 50. életévét betöltő hétszeres F1-es bajnokot, amikor a Schumacher-család svájci birtokán járt.

részletek

Schumacher felesége évek után először mondott bármit férjéről

A család részéről gyakorlatilag semmilyen információ nem szivárgott ki eddig Michael Schumacher állapotáról. Ez a mostani sem túl sok, viszont a feleség szavai reményre adhatnak okot.

részletek

Schumacherről beszélt a család egyik barátja

A hétszeres F1-es világbajnok, a sportág legendájának állapotáról már hónapok óta semmilyen információ nem szivárgott ki, most viszont a család egyik barátja megtörte a csendet.

részletek

Schumacher ex-menedzsere: Miért nem mondják el az igazságot?

Wili Weber juttatta Michael Schumachert az F1-be, és szinte végig egyengette pályafutását. Ma ő sem tud többet a rajongók millióinál: Corinna Schumacher megtiltotta, hogy látogassa a hétszeres bajnokot.

részletek

Schumachert Amerikában kezelhetik tovább

Fontos változás történhet az eddig svájci otthonában ápolt Michael Schumacher számára: az Egyesült Államokba szállíthatják, hogy egy különleges klinikán folytatódjon hosszú útja a felépüléshez.

részletek