Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 20. hétfő

CorinnaSchumacher

Schumacherről mesélt a német érsek

Az egyházi vezető elmondta, milyennek látta a hamarosan 50. életévét betöltő hétszeres F1-es bajnokot, amikor a Schumacher-család svájci birtokán járt.

részletek

Schumacher felesége évek után először mondott bármit férjéről

A család részéről gyakorlatilag semmilyen információ nem szivárgott ki eddig Michael Schumacher állapotáról. Ez a mostani sem túl sok, viszont a feleség szavai reményre adhatnak okot.

részletek

Schumacherről beszélt a család egyik barátja

A hétszeres F1-es világbajnok, a sportág legendájának állapotáról már hónapok óta semmilyen információ nem szivárgott ki, most viszont a család egyik barátja megtörte a csendet.

részletek

Schumacher ex-menedzsere: Miért nem mondják el az igazságot?

Wili Weber juttatta Michael Schumachert az F1-be, és szinte végig egyengette pályafutását. Ma ő sem tud többet a rajongók millióinál: Corinna Schumacher megtiltotta, hogy látogassa a hétszeres bajnokot.

részletek

Schumachert Amerikában kezelhetik tovább

Fontos változás történhet az eddig svájci otthonában ápolt Michael Schumacher számára: az Egyesült Államokba szállíthatják, hogy egy különleges klinikán folytatódjon hosszú útja a felépüléshez.

részletek

Egy őrült fenyegette meg a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát, így azóta már a bírósági ítélet is megszületett, és pszichiáter látogatására kötelezték.

részletek

Schumacher: Kártérítés a bulvárfotókért

Engedély nélkül közölt fényképek miatt indított kártérítési pert a Schumacher-család egy német lapkiadó ellen, melynek a bírósági döntés értelmében közel 20 millió forintot kell fizetnie ezért.

részletek

Schumacher SMS-t küldött a feleségének?

Az egyik német újság szombati száma a címlapon hozta le a hírt, miszerint a 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedő F1-es legenda SMS-t írt a feleségének. Nem árt azért fenntartásokkal kezelni ezt…

részletek

Schumacher exmenedzsere hírt akar a bajnokról

A 2013-as síbalesete óta a világ elől teljesen elzárt F1-legendát a világsztárságig vezető Willi Weber hírekre vár Michael Schumacherről: szerinte a rajongók és a barátok is megérdemelnék az információkat.

részletek

Corinna Schumacher világbajnokságot rendez

A német pilóta felesége már korábban is rendezett lovasversenyeket, mégis nagy meglepetésként robbant a hír, hogy ő szervezheti meg a 2016-os világbajnokságot.

részletek

Brawn: Még van remény Schumacher számára

Michael Schumacher állapotát illetően ezúttal Ross Brawn, a hétszeres F1-es bajnok egyik legközelebbi barátja szólalt meg, aki többször is járt már látogatóban, mióta a legendát hazaszállították.

részletek

Találgattak Schumacherről, beperelték őket

Kinyitja a szemét? Már beszél? Személyre szabott terápiát kap? Ilyen dolgokat írtak Michael Schumacherről azok a német lapok, amelyeknek előbb Corinna haragjával, majd a bírósággal gyűlt meg a bajuk.

részletek
Olvastad már?