DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Felesége nyilatkozott Michael Schumacherről

Michael Schumacher felesége, Corinna hosszú idő után először beszélt a nyilvánosság előtt férje egészségi állapotáról. Mindenkit biztosított, hogy a hétszeres bajnok a legjobb kezekben van.

Bár Lewis Hamilton egyre vészesebben közeledik Michael Schumacher rekordjaihoz, világbajnoki címek tekintetében még mindig a német legenda a csúcstartó. Egészségügyi állapota azóta is rejtély, felesége Corinna pedig a SHE magazinnak adott interjút férje állapotáról, hosszú idő után először.

„Ő mindent megtett értem. Sosem fogom elfelejteni, hogy emiatt kinek tartozom hálával, ez pedig a férjem lenne, Michael. Mindenkit biztosíthatok róla, hogy a lehető legjobb kezekben van és minden segítséget megkap, ami emberileg lehetséges.”



Hosszú idő óta ez volt az első alkalom, hogy Corinna megszólalt férje állapotával kapcsolatosan, azonban elmondta, ez Schumacher kérése volt, hogy ha ilyen helyzetbe kerülne, diszkréten kezeljék a helyzetet, a nyilvánosság bevonása nélkül.

„Kérem, értsék meg, hogy Michael kívánságának próbálunk eleget tenni azzal, hogy ilyen érzékenyen kezeljük az egészségét firtató kérdéseket, ahogyan ez a magánéletére is igaz volt korábban. Ugyanakkor szeretnénk megköszönni mindenki barátságát és segítségét, és egy boldog, egészségben teljes új évet kívánunk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: