DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Corinna Schumacher biztató üzenetet küldött a rajongóknak

Közeleg Michael Schumacher 51. születésnapja, felesége a rajongókhoz szólt. A titkolózás fala most sem dől le, Corinna azonban optimista gondolatokat fogalmazott meg.

Nemsokára itt van Michael Schumacher 2013-as síbalesetének évfordulója, valamint a hétszeres világbajnok 51. születésnapja. A Keep Fighting kezdeményezés új közösségi médiás oldallal jelentkezik jövő héten, amelynek apropóján Corinna Schumacher is megszólalt:

„A nagy dolgok apró lépésekkel kezdődnek. A sok kicsi részecske óriási mozaikká állhat össze” – idézi számos híroldal Schumacher feleségét, köztük a brit The Sun. „Együtt erősebbek vagyunk, és pontosan ezért öntenek könnyebben másokba erőt a Keep Fighting mozgalom egyesített erői.”



Corinna Schumacher legutóbb novemberben adott interjút, amelyben megmagyarázta, miért nem kaphatnak a rajongók hírt férje konkrét állapotáról: Michael kérte korábban feleségét, hogy ha egészségi problémái lesznek, legyen diszkrét a nyilvánosság előtt.

A mostani források Michael Schumacher kerpeni rajongói klubjának elnökét, Reiner Ferlinget is idézik, aki a legjobbakban bízik: „Sajnálatos módon az idő újra elérkezett, Michael balesetének hatodik évfordulója közeleg. Hat éve reménykedünk, hogy Michael egy napon újra megjelenik a nyilvánosság előtt.”

„Tudjuk, hogy Michael jó kezekben van, ahol szeretetet, biztonságot és bizalmat kap. Michael szerencsésnek érezheti magát, hogy ilyen erős család áll mögötte. Rajongói klubként minden támogatást meg fogunk adni, amire képesek vagyunk” – mondta Ferling.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: