DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Schumacher ex-menedzsere: Miért nem mondják el az igazságot?

Wili Weber juttatta Michael Schumachert az F1-be, és szinte végig egyengette pályafutását. Ma ő sem tud többet a rajongók millióinál: Corinna Schumacher megtiltotta, hogy látogassa a hétszeres bajnokot.

Apró információmorzsák és rengeteg meg nem erősített pletyka: ez jellemzi a 2013 végén síbalesetet szenvedett Michael Schumacher egészségi állapotát a köztudatban. A család minden részletet titkol: csak egy bírósági ügy alapján tudni – az esetről író lapot perelték be –, hogy még mindig „nem tud járni”, ahogy Schumacherék ügyvédje a meghallgatáson fogalmazott. A család olyannyira elzárkózik, hogy még a hétszeres világbajnok pályafutását elindító Wili Weber sem tud semmit.



„Nagyon szerencsétlen esetnek érzem, hogy Michael rajongói semmit sem tudnak az egészségéről. Miért nem mondják el nekik az igazságot?” – nyilatkozta a német TZ lapnak. „Már egy ideje mondom, hogy a Schumacher család nem árulja el a teljes igazságot az állapotáról.”

A Schumachert egészen 2012-ig menedzselő Weber egyszer sem láthatta a svájci otthonában ápolt versenyzőt: „Corinna megakadályozza, hogy bárhogyan kapcsolatba kerüljek Michaellel. Egy tucatnyi alkalommal megpróbáltam engedélyt kapni, hogy meglátogassam, de mindannyiszor siker nélkül.”

A legutóbbi hír Schumacherről – szintén sajtóértesülés, tehát csak pletykaként kezelhető – az volt, hogy a család az Egyesült Államokba költözhet, hogy egy agysérülésekre specializálódott orvos klinikáján folytatódjon a kezelés.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: