Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 16. vasárnap

Coma

Alonsóban van tartalék, de még nincs itt az idő

Túlesett első szakaszán a Dakar Ralin Fernando Alonso és Marc Coma párosa. A 11. időt teljesítő spanyol egység óvatosan kezdett, a terv a második héten belehúzni.

részletek

Ötszörös Dakar-győztes lett Alonso navigátora

Nem akárki fogadta el Fernando Alonso felkérését, hogy legyen elsőszámú segédje a terepralizással való ismerkedése során. Marc Coma ötszörös győztesként a szervezői csapatból lépett vissza új szerepkörben a versenyzésbe.

részletek

A Dakar legjobbjai – Képgalériával

Véget ért a terepralisok legfontosabb két hete, befejeződött a 36. Dakar Rali. Az alábbi képgalériával az egyes kategóriák legjobbjait köszöntjük, mindenekelőtt róluk szólt az idei sivatagi show.

részletek

Véget ért a Dakar, megvannak a győztesek

Január 4-én Buenos Airesből indult útjára a világ leghíresebb terepraliversenyének harminchatodik felvonása, s most tizennégy nap elteltével oda is tért vissza a mezőny. Megvan a végeredmény.

részletek

Közeleg a vége – Ez volt tegnap a Dakaron

Az autósok és a quadosok versenye is eldőlni látszik, két keréken és az óriások közt viszont még nagy harc lehet a győzelemért. A Dakar 11. szakaszának videós összefoglalója következik.

részletek

Két címvédő kiesett a Dakar mai szakaszán

A quadosok mezőnyében egy kettős kiesés után véget ért a harc a Dakaron, Nani Roma pedig összetörte a Minit tegnapi szakaszgyőzelmét követően. Dési Jánost kizárták a versenyből.

részletek

Dakar: Nani Roma végre szakaszt nyert

A győzelmi esélyeiről már az első napon lemondó Nani Roma megnyerte a mai kilencedik szakaszt, míg a motorosok közt a tegnap három órát veszítő Helder Rodrigues bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek

Barreda szörnyű és Laia Sanz nagyszerű napja

Ismét egy „félnapot” rendeztek ma a Dakar Ralin, ezúttal ugyanis az autók és a kamionok tartottak pihenőt. A motoros mezőny is visszatért Chilébe, és ha már így tettek, alaposan át is rendezték az élbolyt.

részletek

Al-Attiyah újabb hajszállal növelte előnyét

Véget ért az idei Dakar Rali hatodik szakasza, amelyet az autósok között Nasser Al-Attiyah, a motorosoknál pedig Helder Rodrigues nyert. A négykerekűen élmezőnye simán átvészelte a napot, a kétkerekűeknél viszont többen is bolyongtak.

részletek

Dakar – Az 5. nap videós összefoglalója

Ha lemaradtál a Dakar csütörtöki napjának összefoglalójáról, most bepótolhatod az alábbi videókkal – Sainz kiesett, két kategóriát is oroszok nyertek, Marc Coma pedig végre behúzott egy szakaszt.

részletek

Dakar: Coma nyert a motorosok közt

A 2015-ös Dakar egyik leghosszabb szakaszát egyelőre csak a motorosok teljesítették, az autós élmezőny e sorok írásakor még csak a hetedik ellenőrzőpontnál tart a tízből.

részletek

Hazai autós-győzelem, motoros meglepetés

Orlando Terranova a nyitószakasz győzelmének megöröklése után erőből is győzni tudott a Dakar harmadik felvonásán, míg a motorosok közt ma egy Dakar-újonc, Matthias Walkner bizonyult a leggyorsabbnak.

részletek
Olvastad már?