DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

ChristianHorner

Még nincs megállapodás a motorszabályokról

Az F1 egyik legrosszabbul őrzött titka a Porsche és a Red Bull tervezett együttműködése, viszont a közös tervek tényleges bejelentése tovább csúszik. Elhalasztották a szavazást szabályokról.

részletek

Mercedes-cáfolat: Ez biztonsági kérdés!

A Mercedes cáfolta azokat vádakat, hogy a saját versenyelőnye miatt szeretné megváltoztatni a padlólemezre vonatkozó szabályokat, mondván nincs garancia arra, hogy azok megfelelnének az autójukhoz.

részletek

Megegyezés született Fallows ügyében

Hosszú ideig elhúzódott a jogi csatározás, mostanra azonban biztossá vált: áprilisban megkezdheti munkáját az Aston Martinnál Dan Fallows, miután megállapodás született a csapat és a Red Bull között.

részletek

Miről beszélt Perez Markóval szombaton?

Sergio Perez szombaton, a szahíri paddockban parolázott Helmut Markóval, az erről készült felvétel szempillantás alatt körbejárta a világot, ám a mexikói pilóta állítja: nincs jelentősége annak, hogy lepacsiztak és beszélgetettek a Red Bull sportszakmai vezérével.

részletek

Kupadöntőként kezeli a nagydíjakat a Red Bull-Honda

Az esélytelenek nyugalmával harcol a Red Bull-Honda a Mercedes ellen, de a csillagosok fölénye ellenére sem adják fel – jelentette ki az Olasz Nagydíj nyitónapján az energiaitalos alakulat főnöke, Christian Horner, aki a Hondát méltatva visszaszúrt a Renault-nak.

részletek

Horner: Miénk volt a legjobb autó 2018-ban

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke úgy véli, azzal, hogy még a nem túl megbízható és hasonlóan nem túl gyors Renault erőforrással is futamokat tudtak nyerni 2018-ban, bebizonyosodott, hogy autóépítésben ők voltak a legjobbak.

részletek

Horner: Verstappen tehetségesebb Vettelnél

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke érdekes nyilatkozatot adott a minap: szerinte jelenlegi holland versenyzője, Max Verstappen tehetségesebb versenyző, mint korábbi négyszeres világbajnokuk, Sebastian Vettel.

részletek

Hornerék a gyermekvállaláson gondolkoznak

A Red Bull csapatvezetője és felesége mostani családjával is boldogabb, mint valaha, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a közeljövőben újabb gyermek érkezik hozzájuk.

részletek

Horner: „Erre nem számítottunk”

Christian Horner meglepődött, hogy Oroszországban ilyen jól működött a Red Bull versenygépe, ám sajnálja, hogy egy furcsa hiba végül megakadályozta Daniel Ricciardót a pontszerzésben.

részletek

Arrivabene: Miért mi vagyunk a gonoszak?

Rendkívül indulatosan válaszolt Maurizio Arrivabene csapatfőnök a legújabb felvetésekre, melyek szerint eldőlt, hogy a Ferrari nem ad motort a Red Bull számára 2016-ban.

részletek

Horner: A Renault-ra még éveket kellene várni

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner úgy véli, a Renault-nak még 2-3 évet kell várnia arra, hogy versenybe szállhasson a Ferrarival és a Mercedesszel – ők viszont ennél türelmetlenebbek.

részletek

Horner: Füstbe ment a Volkswagen-terv

Christian Horner csapatfőnök szerint a Volkswagen körüli botrány miatt többé már nem kell abban gondolkodniuk, hogy a gyártó belépjen az F1-be a Red Bull oldalán.

részletek