DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Hornerék a gyermekvállaláson gondolkoznak

A Red Bull csapatvezetője és felesége mostani családjával is boldogabb, mint valaha, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a közeljövőben újabb gyermek érkezik hozzájuk.

Mindkettőjüknek már született gyermeke előző kapcsolatukból: Gerinek van egy kilencéves kislánya, Bluebell, Christian pedig a kétéves Olivia apukája, de szeretnének egy közös gyermeket is.

geri01



„Megtörténik, ha meg kell történnie, csodálatos lenne, de már így, két lánnyal is áldottak vagyunk. Megfontoljuk az adoptációt, de őszintén szólva tudjuk, hogy nagyon szerencsések és boldogak vagyunk így is” – mesélte Geri egy interjúban.

„Egyedülálló anya voltam, most pedig házas vagyok és Bluebell anyukája. A férjemmel, Christiannal és kislányával egy család vagyunk. Bájos az egész, mert mindent megbeszélünk, büszkék vagyunk és támogatjuk egymást.”

geri02

Az énekesnő az esküvőről is elárult néhány újabb részletet, például azt, hogy néhány éve elhunyt apja helyett kislánya mondott köszöntőt a ceremónián.

„Bluebell mondta el a menyasszony apjának beszédét, ami nagyon kedves volt, az anyám, Ana Maria, aki spanyol származású, pedig megtartotta a helyi tradíciókat és igazi rizst szórt ránk. Egy maréknyit az arcomba dobott, ami belement a szemembe és belesett a ruhámba, nagyon vicces volt.”

„Ám volt egy olyan pillanat is, amikor a káosz közepette egymás szemébe néztünk Christiannal és úgy éreztük, hogy hazaérkeztünk. Teljes mértékben lelki társak vagyunk.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: