Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 20. szombat

Gyerekek

Íme, minden idők legjobb tesztminősítését kiérdemlő, beépített légzsákos gyerekülése

A CYBEX menetiránnyal megegyező Anoris T i-Size ülése a Stiftung Warentest és az ADAC szerint a kategóriájában valaha tesztelt legjobb gyermekülés. A beépített, teljes testet védő légzsákkal rendelkező egység a "Kleinkind plus Kind" kategóriában példátlan, 1,5-ös összpontszámot ért el, valamint kiemelkedő, 0,9-es pontszámot az ütközésbiztonságban és összesen 1,2 pontot a „biztonság” kategóriában.

részletek

Tanulóknak szervez közlekedésbiztonsági oktatást a HUMDA

„Road Safety – a biztonság az első” néven indít országjáró közlekedésbiztonsági oktatási programsorozatot első és második osztályos tanulóknak a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. A hetente új állomásra látogató eseménysorozat szeptember 6-tól december 17-ig tart a főváros és tizenkét megyeszékhely központi szabadtéri helyszínein.

részletek

Raikkönen: Nem erőltetem rá a gyerekeimre a versenyzést

Kimi Raikkönen karrierje lassan a végéhez közeleg, s bár azt már korábban elmondta, nem érdekli ki lesz az utódja, ha felhagy a versenyzéssel, most azt is elárulta, gyermekei a nyomdokaiba lépnek-e.

részletek

Tervezz álomautót, fagylalt lesz a jutalom!

Május utolsó vasárnapján rajzaikkal is fizethetnek a gyerekek. Minden alkotás egy gombóc fagylaltot ér Balatonfüred egyik legjobb cukrászdájában.

részletek

Fontos tippek a gyerekek biztonságáért

Bőséges térkínálatuk és különösen praktikus megoldásaik révén a Skoda járművek rendkívül népszerűek a gyermekes családok körében. A mindenkor biztonságos autózás érdekében fontos, hogy a gyerekeket alkalmas és jóváhagyott gyermekülésben szállítsuk, optimális védelmet biztosítva számukra. A gyerekeknek a legbiztonságosabb hely a hátsó ülés, de az első utasüléshez is állnak rendelkezésre megoldások. A Skoda Eredeti Tartozékok kínálatában minden korosztály számára található megfelelő gyerekülés.

részletek

Kamuképek a Schumacher családról

Mick Schumacher kifakadt amiatt, hogy az interneten olyan régi fényképek terjednek édesapjáról és családjáról, ami a leírással ellentétben nem a bajnok lányát és fiát ábrázolják.

részletek

Villeneuve: F1-be menne a gyerek? Ne tegye

Lesújtó véleménnyel van 1997 F1-es világbajnoka a kisebb formulaautós sorozatokról, szerinte ezek a kategóriák már nem a tehetségkutatásról szólnak. Most nem csak beszélt, a tettek mezejére lépett.

részletek

62 évesen lesz ikrek apja az egykori F1-es

A 80-as években aktív pilóta, akire eredményei helyett egy bunyó miatt emlékeznek, párjával együtt Rómeónak és Júliának nevezi el gyermekeit.

részletek

Alonso már a gyerekvállalásról álmodik

Az F1 egyik legtapasztaltabb és legrespektáltabb pilótája nem él a jövőben, de néha elgondolkozik azon, hogy milyen lesz a családja - persze előbb meg kell találnia az ideális társat hozzá.

részletek

Hornerék a gyermekvállaláson gondolkoznak

A Red Bull csapatvezetője és felesége mostani családjával is boldogabb, mint valaha, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a közeljövőben újabb gyermek érkezik hozzájuk.

részletek

F1-es szülők gyereknevelési tippjei

Két hete még Romain Grosjean látta el apai tanácsokkal Nico Rosberget, most Gabriela Tarkanyi adott tippeket az újdonsült anyukának, Viviannek és mesélt a gyereknevelés nehézségeiről a paddockban.

részletek

Sztárokkal motoroznak idén is a Pető Intézetes gyerekek

Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek számára.

részletek