Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 25. kedd

Gyerekek

Villeneuve: F1-be menne a gyerek? Ne tegye

Lesújtó véleménnyel van 1997 F1-es világbajnoka a kisebb formulaautós sorozatokról, szerinte ezek a kategóriák már nem a tehetségkutatásról szólnak. Most nem csak beszélt, a tettek mezejére lépett.

részletek

62 évesen lesz ikrek apja az egykori F1-es

A 80-as években aktív pilóta, akire eredményei helyett egy bunyó miatt emlékeznek, párjával együtt Rómeónak és Júliának nevezi el gyermekeit.

részletek

Alonso már a gyerekvállalásról álmodik

Az F1 egyik legtapasztaltabb és legrespektáltabb pilótája nem él a jövőben, de néha elgondolkozik azon, hogy milyen lesz a családja - persze előbb meg kell találnia az ideális társat hozzá.

részletek

Hornerék a gyermekvállaláson gondolkoznak

A Red Bull csapatvezetője és felesége mostani családjával is boldogabb, mint valaha, de nem zárják ki annak lehetőségét, hogy a közeljövőben újabb gyermek érkezik hozzájuk.

részletek

F1-es szülők gyereknevelési tippjei

Két hete még Romain Grosjean látta el apai tanácsokkal Nico Rosberget, most Gabriela Tarkanyi adott tippeket az újdonsült anyukának, Viviannek és mesélt a gyereknevelés nehézségeiről a paddockban.

részletek

Sztárokkal motoroznak idén is a Pető Intézetes gyerekek

Idén újra sztárok látogatnak el motorjaikkal és több mint 100 motorossal együtt, hogy szebbé tegyék a tanévkezdést a Pető Intézetben tanuló és gyógyuló gyermekek számára.

részletek

Magyarországon jótékonykodott Hamilton

A Mercedes F1-es világbajnoka ismét összekötötte a kellemest a hasznossal. Magyarországra érkezve 28 millió forintért vásárolt magának autót. A vételár összegét jótékony célokra fordították.

részletek

Alonso, Massa és Hamilton a gyermekekért

Mind aktív F1-es pilóták, volt olyan év, amikor éppen egymás ellen harcoltak a világbajnoki címért, de a pályán kívül ugyanaz a közös, nemes cél vezérli őket: jobbá tenni a világ gyermekeinek életét.

részletek
Olvastad már?