DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

Caterham

Ericsson: Ez az első igazi szezonom az F1-ben

A Sauber pilótája tavaly mutatkozott be a Caterhammel, akkor viszont nem volt esélye érdemi eredményekre. Jelenlegi csapatával, amely jövőre is megtartja őt, meg tudja mutatni, mire képes.

részletek

F1-Archív: Három jelölt Webber helyére

A Red Bull listáján Alonso, Raikkönen és Ricciardo is. A csapatok számolnak a Lotusszal, a brazil sajtó ünnepel, Ron Dennis pedig kritizálja a Ferrarit és Schumachert is. Június 30. hírei 15 éve.

részletek

F1-Archív: Fisichella komoly tesztbalesete

Villeneuve és Massa a pole-ban, Hakkinen és Button fölényes győzelme, balesetező Williamsek, bizakodó McLaren, szomorú Schumacher, Hamilton haragszik - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 20-án.

részletek

Kovalainen tudja, hol rontotta el karrierjét

Egy őszinte interjúban az F1-es mezőnyből pár éve kikerült Heikki Kovalainen elmondta, akkor követett el végzetes hibát karrierje szempontjából, amikor hitt a Caterham ígéreteinek.

részletek

Lotterert érdekelné az F1, ha…

A tavaly Caterhammel egyetlen versenyt teljesítő Andre Lotterer nem zárja ki, hogy ismét Formula-1-ben vezessen – ám kizárólag akkor, ha egy versenyképes csapattal tehetné ezt meg.

részletek

Ericsson: Ezért kellettem a Saubernek

A második F1-es évére készülő svéd bevallotta, miért igazolta le őt a Sauber csapata: utolsó caterhames versenyein mutatott teljesítményével győzte meg a svájci alakulat vezetőségét.

részletek

Így hordják szét a Caterhamet

Az elárverezésre váró tulajdontárgyak között találhatunk ízekre szedett kocsikat, kerékfelnit, szállítókonténereket, bokszutcai nyalókát és rengeteg szerszámot. Galéria.

részletek

Caterham: Itt a vége, fuss el véle

Igaz, hogy a Marussiát is az elárverezés elől mentették meg, de nagyon úgy tűnik, hogy a Caterham tényleg erre a sorsra fog jutni: hamarosan fizikailag is megszűnik létezni a méregzöld istálló.

részletek

Kívülről könnyebb: Ez kell az F1-nek

Tony Fernandes, a Caterham korábbi tulajdonosa már csak külső szemlélőként, a futballal összehasonlítva magyarázta el, mire van szüksége a sportnak. Az izgalmasabb versenyek mellett költséghatárra.

részletek

Az egyiknek sikerült, a másiknak nem

Mármint befektetőket találni a két tavaly bajba jutott kiscsapat közül. Hiszen míg a Marussia közel került az F1-es visszatéréshez, addig a Caterham számára nagyon úgy tűnik, hogy végleg véget ért az út.

részletek

Eldőlt, hol folytatja Kamui Kobayashi

A sokak által minden idők legjobb japán F1-esének tartott Kamui Kobayashi a Caterham megszűnésével lett munkanélküli – most kiderül, hol folytatja karrierjét a népszerű versenyző.

részletek

A Caterhamnek nehezebb, mint a Marussiának

Nehezebb érdeklődő befektetőket találni, mint az egykori F1-es riválisnak, véli az istállót felügyelő Finbarr O’Connell. Továbbra is reménykednek, ugyanakkor az idő el fog fogyni.

részletek