DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Így hordják szét a Caterhamet

Az elárverezésre váró tulajdontárgyak között találhatunk ízekre szedett kocsikat, kerékfelnit, szállítókonténereket, bokszutcai nyalókát és rengeteg szerszámot. Galéria.

Válogatásunk ismerős lehet olvasóink számára, néhány hónappal ezelőtt ugyanis hasonló galériát készítettünk az aukciójára váró Marussiáról – a csapat azóta Manor néven arra készülődik, hogy rajthoz álljon a 2015-ös szezonnyitón. Ezzel szemben a Caterham rajongói felajánlásoknak köszönhetően a tavalyi utolsó versenyre is el tudott jutni, mégis úgy néz ki, tőlük kell végleg elbúcsúzni.

Első körben főleg szerszámokat és bokszutcai felszerelést bocsátanak árverésre, habár az összesen 880 elem között szerepelnek a 2014-es (kezdőár 18 000 font, 7,6 millió forint), 2012-es autók is, egészben és darabokban is: találunk szénszálas autópadlót 400 fontért, darabokra szedett hátsó szárny elemeit (mint a 260-as, 816-os és 825-ös), sérült (!) orrkúpot, kormányt csaknem 2000 fontért, rengeteg felnit és féktárcsát, és még abroncsokat is. Aki arra vágyik, akár a bokszutcai „nyalókát” is megvásárolhatja (742), vagy épp a komplett bokszfalat. Az árverés március 11-ig tart, az új gazdára váró tárgyak teljes listája itt tekinthető meg.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: