Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 16. péntek

Bradl

Felébredt a MotoGP: a Hondáé a shakedown

Stefan Bradl motorozta a legjobb időt a teszt nulladik napján, Cal Crutchlow bemutatkozott a Yamaha tesztmotorosaként, megtette első köreit a három újonc – Katarban elindult a MotoGP (teszt)idénye!

részletek

Dovizioso csak komoly projekt esetén térne vissza

Nem akar minden áron visszatérni a MotoGP-be az olasz, aki ugyanakkor nyitott a Honda esetleges megkeresésére. Mindeközben Marquez tavalyi helyettese nem számít a sérült spanyol gyors visszatérésére.

részletek

Marquez mérnöke: Bradl jobb helyettes, mint Dovizioso

A felkarcsonttöréséből gyógyuló nyolcszoros világbajnok főmérnöke, Santi Hernandez szerint a HRC német tesztversenyzője sokkal jobb választás lenne, ha ismét pótolni kellene a spanyolt.

részletek

Zarcóé a pénteki nap Portimaóban

Az Esponsorama Ducati franciája érte el a legjobb eredményt a Portugál GP második edzésén, megelőzve Maverick Vinalest és Aleix Espargarót. A már világbajnok Joan Mir hatodik lett.

részletek

Rádiózással kísérleteznek a MotoGP-ben

Pénteken új rendszert teszteltek a királykategóriában: eleinte csak a versenyirányítás üzeneteit továbbítanák vele a motorosok felé, de később jöhet az F1-stílusú kétirányú kommunikáció a csapatokkal.

részletek

Hivatalos: Bradl az Apriliánál folytatja a szezont!

Ahogy arra számítani lehetett a Forward Racing tegnapi bejelentése után, Stefan Bradl az Aprilia Racing Team Gresini színeiben, Alvaro Bautista csapattársaként teljesíti a 2015-ös évad hátralévő kilenc futamát. A német világbajnok a jövő hétvégén, Indianapolisban debütál az olasz gyártónál.

részletek

Szabadon igazolható a német világbajnok

Néhány nappal azt követően, hogy a Forward Racing bejelentette, hogy kihagyja a soron következő indianapolisi fordulót, közös megegyezéssel felbontották Stefan Bradl szerződését.

részletek

Bradl még Espargarónál is jobb eredményeket szállíthat

Stefan Bradl az Open kategóriát tavaly magabiztos fölénnyel megnyerő Aleix Espargaro helyére érkezik idén a Forward Racinghez, ahol azonban arra számítanak, hogy a 2011-es Moto2-es világbajnok még a spanyol motorosnál is nagyobb sikereket érhet el 2015-ben.

részletek
Olvastad már?