Steward
Vaszilykó Péter
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. január 26. kedd

Bradl

Zarcóé a pénteki nap Portimaóban

Az Esponsorama Ducati franciája érte el a legjobb eredményt a Portugál GP második edzésén, megelőzve Maverick Vinalest és Aleix Espargarót. A már világbajnok Joan Mir hatodik lett.

részletek

Rádiózással kísérleteznek a MotoGP-ben

Pénteken új rendszert teszteltek a királykategóriában: eleinte csak a versenyirányítás üzeneteit továbbítanák vele a motorosok felé, de később jöhet az F1-stílusú kétirányú kommunikáció a csapatokkal.

részletek

Hivatalos: Bradl az Apriliánál folytatja a szezont!

Ahogy arra számítani lehetett a Forward Racing tegnapi bejelentése után, Stefan Bradl az Aprilia Racing Team Gresini színeiben, Alvaro Bautista csapattársaként teljesíti a 2015-ös évad hátralévő kilenc futamát. A német világbajnok a jövő hétvégén, Indianapolisban debütál az olasz gyártónál.

részletek

Szabadon igazolható a német világbajnok

Néhány nappal azt követően, hogy a Forward Racing bejelentette, hogy kihagyja a soron következő indianapolisi fordulót, közös megegyezéssel felbontották Stefan Bradl szerződését.

részletek

Bradl még Espargarónál is jobb eredményeket szállíthat

Stefan Bradl az Open kategóriát tavaly magabiztos fölénnyel megnyerő Aleix Espargaro helyére érkezik idén a Forward Racinghez, ahol azonban arra számítanak, hogy a 2011-es Moto2-es világbajnok még a spanyol motorosnál is nagyobb sikereket érhet el 2015-ben.

részletek
Olvastad már?