Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 21. hétfő

Bianchi

Leclerc-t Bianchira emlékezteti Suzuka

A Ferrari monacói F1-es pilótája szerint a japán pálya nagyon jó, de számára mindig egy szörnyű tragédia helyszíne marad - Mattia Binotto szerint ha mindent jól csinálnak, most is elöl lehetnek.

részletek

220 mm eső várható Suzukában a futam napján

Japánban nem ritka, hogy esőben rendeznek Formula-1-es futamot, de az idei évben különösen nehéz dolguk lehet a versenyzőknek egy tájfunnak köszönhetően. 220 mm eső is eshet vasárnap.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton jóval puhább gumikat akar, súlyos baleset történt Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoya teljesítményét. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

Leclerc: A család sokkal fontosabb, mint az F1

21 évesen már a Ferrari pilótája: a laikus szemlélő azt gondolná, Charles Leclerc életében megszokta, hogy minden sikerül neki. Aki jobban képben van, tudja, hogy elveszítette édesapját és közeli barátját, Jules Bianchit.

részletek

Különleges rajtszámok a Formula-1-ben

Sokak szerint csak egy szám, más pilóták számára viszont ikonikus jelentőséggel bír, mit festenek az autójukra. Ki és miért indult 208-as rajtszámmal, hogyan került elő a nullás, hogyan változott a rendszer?

részletek

Leclerc: Sok szép emlékem van Bianchiról

Az idén a Ferrarihoz érkező Charles Leclerc visszaemlékezett azokra az időkre, amiket együtt töltött régi jó barátjával, a néhai Jules Bianchival. Öt éven belül világbajnok szeretne lenni a monacói.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 1. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Ricciardóra óriási hatással volt Bianchi halála

Daniel Ricciardo 2015-ben járt a legmélyebben saját elmondása szerint, ahonnan aztán sikerült visszakapaszkodni, és Red Bull-os pályafutása alatt az volt az egyetlen év, mikor nem tudott nyerni.

részletek

Borzasztó nehéz futam elé néz Leclerc

Életében először utazott Suzukába, Jules Bianchi balesetének helyszínére Charles Leclerc, akire hétvégén egy érzelmileg megterhelő nagydíj vár. Már a pályabejárás sem volt könnyű számára.

részletek

Leclerc: Köszönöm Jules-nek, hogy tanított

Érzelmes üzenettel szólalt meg a nyilvánosság előtt Charles Leclerc azt követően, hogy a Ferrari bejelentette őt Sebastian Vettel csapattársaként 2019-re. A monacói ígéri, nem fog csalódást okozni.

részletek

Hakkinen: Leclerc valószínűleg halott lenne

A kétszeres világbajnok finn pilóta szerint a kötelező fejvédelem jelesre vizsgázott Belgiumban a rajtbalesetnél. Hakkinen szerint fontos a halo, ami nélkül Charles Leclerc lehet, hogy már nem élne.

részletek

Leclerc Bianchi miatt is nyerni akar

Jules Bianchit az évtized első felének legtehetségesebb juniorpilótájának tartották, akiből később világbajnok lesz az F1-ben. Most ezt a szerepet vette át Charles Leclerc, aki máris bizonyít.

részletek
Olvastad már?