Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Bianchi

Különleges rajtszámok a Formula-1-ben

Sokak szerint csak egy szám, más pilóták számára viszont ikonikus jelentőséggel bír, mit festenek az autójukra. Ki és miért indult 208-as rajtszámmal, hogyan került elő a nullás, hogyan változott a rendszer?

részletek

Leclerc: Sok szép emlékem van Bianchiról

Az idén a Ferrarihoz érkező Charles Leclerc visszaemlékezett azokra az időkre, amiket együtt töltött régi jó barátjával, a néhai Jules Bianchival. Öt éven belül világbajnok szeretne lenni a monacói.

részletek

Mi lett a sorsa a Ferrari akadémistáinak? - 1. rész

Mick Schumacher személyében régóta várt versenyzővel gazdagodott a Ferrari Pilótaakadémiája - leigazolásának fényében nem árt felidézni, hogy mire vitték vörösben autózó elődei.

részletek

Ricciardóra óriási hatással volt Bianchi halála

Daniel Ricciardo 2015-ben járt a legmélyebben saját elmondása szerint, ahonnan aztán sikerült visszakapaszkodni, és Red Bull-os pályafutása alatt az volt az egyetlen év, mikor nem tudott nyerni.

részletek

Borzasztó nehéz futam elé néz Leclerc

Életében először utazott Suzukába, Jules Bianchi balesetének helyszínére Charles Leclerc, akire hétvégén egy érzelmileg megterhelő nagydíj vár. Már a pályabejárás sem volt könnyű számára.

részletek

Leclerc: Köszönöm Jules-nek, hogy tanított

Érzelmes üzenettel szólalt meg a nyilvánosság előtt Charles Leclerc azt követően, hogy a Ferrari bejelentette őt Sebastian Vettel csapattársaként 2019-re. A monacói ígéri, nem fog csalódást okozni.

részletek

Hakkinen: Leclerc valószínűleg halott lenne

A kétszeres világbajnok finn pilóta szerint a kötelező fejvédelem jelesre vizsgázott Belgiumban a rajtbalesetnél. Hakkinen szerint fontos a halo, ami nélkül Charles Leclerc lehet, hogy már nem élne.

részletek

Leclerc Bianchi miatt is nyerni akar

Jules Bianchit az évtized első felének legtehetségesebb juniorpilótájának tartották, akiből később világbajnok lesz az F1-ben. Most ezt a szerepet vette át Charles Leclerc, aki máris bizonyít.

részletek

Bianchinak ajánlotta bajnoki címét Vergne

Még nem tudta teljesen megemészteni a korábbi F1-es Jean-Eric Vergne, hogy ő lett a Formula-E negyedik szezonjának bajnoka. A francia utoljára nyolc éve nyert meg bármilyen sorozatot.

részletek

Tovább folytatja tündöklését Leclerc?

Zsinórban három versenyhétvégét teljesít a száguldó cirkusz mezőnye, a második állomáshoz érkeznek. Charles Leclerc és a Sauber istálló remek formában van, Ausztriában is ezt folytatnák.

részletek

Bianchi: Bárcsak Jules is itt vezethetne

Philippe Bianchi büszke arra, hogy újra visszatért a Formula-1 Franciaországba, ugyanakkor keserű emlékek törtek fel benne, mivel fiával rengeteg időt töltöttek Le Castellet-ben.

részletek

Leclerc: Apa és Jules is fentről figyel engem

Érzelmes hétvége a monacói Leclerc számára. A Sauber pilótája tavaly édesapját, három éve pedig gyerekkori barátját, Jules Bianchit veszítette el. Élete első hazai F1-es versenyén értük is versenyez.

részletek
Olvastad már?