DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Bianchi

Sok a hasonlóság Leclerc és Bianchi között

Bár nem voltak vérrokonok, kinézetükben és vezetési stílusukban is látja a hasonlóságot Jules Bianchi egykori főnöke az elhunyt versenyző és keresztfia, Charles Leclerc között.

részletek

Távozás, rablás, teszt, Japán – keddi F1-es hírek

Megszólalt Horner vádlójának barátja, távozik a McLaren nemrég kinevezett szakembere, Hamiltonnak még mindig fáj 2021, Antonelli Mercedest tesztel, Japán közeleg – keddi hírek és sztorik.

részletek

„Tudtuk, hogy ez nem egy egyszerű baleset”

Jules Bianchi egykori főnöke minden évben elmegy a tragédia helyszínére, és mindent meg akar tenni azért, hogy az F1 sose felejtse el a versenyzőt, akinek halála válaszutat jelentett a biztonság fejlődésében.

részletek

F1-Archív: Vettel második ferraris futamát megnyeri

Button a Brawnnal első, Vettel a Ferrarival második nekifutásra győz, kizárják mindkét Saubert, Vergne nevet Hartley leigazolásán: ezek voltak az F1 hírei március 29-én.

részletek

F1-Archív: 2012 után is maradhat Schumacher

Visszavonulásáról és a nyolcadik vb-címről beszélt a Mercedes németje, Ricciardo szerint a McLaren-Honda lehet a nagy meglepetés, Bianchi a Force Indiánál, Priaulx Williamst tesztel, Jos Verstappen pedig kiszorul az F1-es mezőnyből. Ezek voltak a fő hírek január 27-én.

részletek

F1-Archív: Kritikus Schumacher állapota, Hamiltont gyalázzák

Brawn szerint Hamilton szintet lépett, friss hírek érkeznek Bianchiról, a Renault agresszívebb Alonsót akar, Schumacher Buttont méltatja – a legérdekesebb december 30-i F1-es hírekből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Rosberg távozik, a VSC érkezik

Russell ugrik be Hamilton helyére, Alonso a legjobb az F1-ben, Bianchi aláír a Ferrarihoz, Webbert saját csapata részesíti megrovásban – az elmúlt két évtized legérdekesebb december 2-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Bianchi fejsérülést szenvedett Japánban

Hamilton puhább gumikat akar, súlyos baleset Suzukában, Alonso megnyilvánulásai a Renault-nak és McLarennek sem tetszettek, Villeneuve-öt kirúgták, Schumacher lehúzta Montoyát. Ezek voltak a hírek az F1-ben október 5-én.

részletek

Retro – A nap, amikor még reménykedtünk...

A 2014-es szezonban épp ezen a napon rendezték az elmúlt két évtized legszomorúbb F1-es futamát, az esős Japán Nagydíjat, a versenyt, melynek végeredménye tulajdonképpen senkit nem érdekelt.

részletek

F1-Archív: Massa mesterséges kómában

A Honvéd Kórház 48 óra múlva ébreszti fel a brazilt, Vettel Bianchinak ajánlja győzelmét, Schumacher támogatja a Ferrari hockenheimi csapatutasítását, a McLaren első körben nem kapott büntetést a kémkedésért. Ezek voltak a hírek július 26-án.

részletek

F1-Archív: Majdnem meglett a 400 km/óra a BAR-Hondának

Megtartották Bianchi temetését, csapatfőnökként térne vissza Villeneuve, épphogy nem ment 400 km/h-val a Honda, ötszörös világbajnok lett Schumacher – július 21-e autósportos híreiből válogattunk.

részletek

F1-Archív: Alonso rosszkor szólt be

Hamilton szerint a McLaren sosem csalna, Alguersuari lesz a legfiatalabb F1-es, Alonso aláírt a Renault-hoz, a 17-es rajtszámot visszavonultatják. Ezek szerepeltek a hírekben július 20-án.

részletek