DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 1. péntek

BalatonParkCircuit

Formula Motocast: Martin már favorit, MotoGP a Balatonnál?

Három pontra olvadt a különbség az első két ázsiai futam után Francesco Bagnaia és Jorge Martin között, miközben a 2024-es naptárban tartalékpályaként tűnt fel a Balaton Park Circuit.

részletek

22 futam és magyar tartalék a MotoGP-naptárban

Közzétették a 2024-es MotoGP-menetrendet, amely rekordszámú versenyből fog állni, a Balaton Park Circuitet pedig hivatalosan is tartalékhelyszínnek jelölték.

részletek

Két pálya is esélyes a MotoGP Magyar Nagydíjára

A tervek szerint jövőre tartalékhelyszín lehet a Balaton Park Circuit, 2025-ben pedig a Hungaroringen versenyezhet a mezőny.

részletek

FIA-státuszt kap a közép-európai F4

Minden eddiginél nagyobb segítséget kapnak a régió, így Magyarország juniorpilótái is azzal, hogy FIA-besorolást kap a helyi F4-es széria.

részletek

Új magyar pálya, áradások Imolában – keddi hírek

Kiürítették az imolai pályát, megnyitotta kapuit a Balaton Park Circuit, Malajzia nyitott lenne egy F1-es futamra, a Haas pedig jubileum előtt áll. Ezek voltak május 16-a legfontosabb hírei.

részletek

F1-et szem előtt tartva épült a Balaton Park Circuit – de nem pályázik a Magyar Nagydíjra

Az új versenypályát úgy tervezték meg, hogy a Formula-1-hez alkalmas Grade 1 minősítést is megkapja: a helyszín azonban nem akar rivalizálni a Hungaroringgel.

részletek

Fisichella: Nincs kedvenc rész, az egész pályát élveztem!

A korábbi háromszoros F1-es futamgyőztes próbálta ki először és ismertette a sajtó képviselőivel a vadonatúj Balaton Park Circuit trükkjeit a megnyitón.

részletek

Hivatalos: Megnyitotta kapuit a Balaton Park Circuit

Megnyitotta kapuit a balatoni versenypálya, amelyet Giancarlo Fisichella korábbi F1-es pilóta már ki is próbált: van lehetőség Grade 1-es licenszre is a folytatásban.

részletek

Exkluzív: Még idén megnyitja kapuit az új balatoni versenypálya

Rövidesen hivatalosan is működésbe áll Magyarország új versenypályája, a Balaton Park Circuit, amely már idén vendégül látja több sorozat versenyeit.

részletek

Már idén elkészülhet az ország lemodernebb versenypályája a Balaton partján

A jelek szerint felgyorsultak a munkálatok a magántőkéből épülő Balaton Park Circuitnél: információink szerint akár már a 2022-es esztendő második felére elkészülhet a létesítmény.

részletek