DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Badoer

Retro – A maródiak listáján

Visszatekintő rovatunkban rendhagyó módon nem egy F1-es évforduló, hanem egy mai esemény kapcsán révedünk a múltba: az elmúlt időszak sérülés vagy betegség miatti kihagyásait idézzük fel.

részletek

F1-Archív: A Brawn GP megalázó győzelme

Hakkinen fölényes győzelme, Badoer megsérül, Peter Sauber dühös, Montoya kivár, mehet és jöhet a Francia Nagydíj, Horner nyugalomra int - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei március 29-én.

részletek

F1-Archív: Kétarcú lett az újonc BAR autója

Létéért küzd az amerikai csapat, végleg megszűnhet a Honda, Valenciába készül az F1, a BMW a Red Bull-lal tárgyal, cipzáros festést kapott a BAR-Supertec. Az elmúlt húsz év hírei február 23-án.

részletek

F1-Archív: Schumacher a McLarennél?

Ron Dennis Schumacherről nyilatkozott, a Stefan GP beindította autóját, veszélyben a Honda-utód indulása, Verstappen elég szponzort szerzett. Ez történt az elmúlt 20 évben február 19-én.

részletek

Retro – Aki utolsó lett a Ferrarival

Luca Badoer nevéről mindenkinek a 2009-es év ugrik be, amikor Felipe Massa fejsérülése után a Ferrari először tesztpilótáját ültette a piros autóba. Nem mondtak köszönetet az olasznak…

részletek

Retro - A „beltéri” F1-es versenyek története

Még a ’90-es években is megrendezték decemberenként azt a mára már elfeledett különleges, Formula-1-es autók részvételével zajló versenyt, amelynek legsikeresebb csapata a Minardi volt.

részletek

Retro – Go, Johnny Go!

1999. szeptember 26-án rendezték a kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb versenyét, mely változó körülményeket, torokszorítóan keserű pillanatokat és egy egészen megdöbbentő dobogót hozott - sőt visszatekintve túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a világbajnokság is itt dőlt el.

részletek