Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 17. hétfő

AndyGreen

Hamar jön az első fejlesztés az Astonra

Már kész van az első futamra szánt autó az Aston Martin F1-es csapatánál, de azt is elárulták, hogy nagyon hamar érkezik hozzá egy nagyobb fejlesztési csomag - kihasználják a gyári hátteret.

részletek

A Racing Point nem érti, a többiek miért nem másolnak

A rózsaszín csapat szerint mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy az élcsapatoktól vásároljon alkatrészeket, ezért feleslegesnek tartják a kritizálást és a panaszkodást.

részletek

1000 km/órával repesztett a Bloodhound

A sebességrekordokra törő Bloodhound LSR újraélesztett projektje átlépett egy fontos határt, de ez még mindig messze van a végcéltól, hiszen az 1000-es sebességet nem kilométer/órában, hanem mérföld/órában szeretné elérni.

részletek

Csapatvezetők a hibrid erőforrások ellen

Egyszerű, magas fordulatszámú szívó motorokat vagy összetett hibrid rendszerrel szerelt erőforrásokat használjon az F1 2020 után? Egyáltalán muszáj ezek közül választani, vagy van harmadik út is? Szakemberek taglalják, mit hozhat a jövő.

részletek

A Racing Point szinte új autót épít

Olyan fejlesztési csomaggal készül a Racing Point, amely mondhatni, új autóval vértezi fel Lance Strollt és Sergio Perezt, állítja a csapatfőnök Otmar Szafnauer és a technikai igazgató Andy Green is.

részletek

Tényleg agresszív kinézetűek lehetnek az új autók

A szabályalkotók nem csak izgalmasabb F1-es futamokat szeretnének 2017-től, de olyan autókat akarnak látni, melyek sokkal kedvesebbek a szemnek - egy mérnök szerint ez így is lesz.

részletek

Óriási előnybe kerülhetnek a nagycsapatok?

Sokan abban bíznak, hogy a 2017-es szabályváltozások újra kiegyenlítik az erőviszonyokat az F1-ben, ám van egy tényező, amely miatt három alakulat előnyből várhatja a következő szezont.

részletek

Ment ezerrel - Andy Green, a leggyorsabb autó pilótája

Az aktuális szárazföldi sebességrekordot tartó sofőr újabb határátlépésére készül: célja az 1600 km/órás sebesség elérése. Jelenleg csak a brit királyi légierő pilótája, Andy Green képes erre a mutatványra, aki Budapesten járt, hogy bemutassa járművét, és meséljen a kihívásról.

részletek
Olvastad már?