DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 24. péntek

Alguersuari

F1-Archív: Alonso rosszkor szólt be

Hamilton szerint a McLaren sosem csalna, Alguersuari lesz a legfiatalabb F1-es, Alonso aláírt a Renault-hoz, a 17-es rajtszámot visszavonultatják. Ezek szerepeltek a hírekben július 20-án.

részletek

F1-Archív: A Schumacher-hasonmás

Frank Saasen bekerült a köztudatba, a Schumacher-családban tabutéma a Formula-1, Bottas örül, hogy a Williams hagyta a szabad versenyt, Alonso egy nappal a verseny előtt sérülése miatt visszalép: ezek voltak március 31. hírei a sportban.

részletek

Alonso nyolcszoros világbajnok lehetne?

A spanyol autó- és motorsport egyik fontos figurája úgy véli, honfitársának változtatnia kell a hozzáállásán, ha újra sikeres akar lenni. Szerinte komoly hibái nélkül nyolcszoros bajnok lehetne.

részletek

Akiket a Red Bull félredobott

Bár Danyiil Kvjat még a Red Bull-családhoz tartozik, nem tűnik kizártnak, hogy ő lesz a következő azok sorában, akik F1-es karrierjét az energiaitalosok parkolópályára teszik. Történetek Liuzzitól Vergne-ig.

részletek

Amikor... Kobajasi legendává vált

Suzuka neve összefonódott az izgalmas F1-es vb-csatákkal, sajnos a komoly balesetekkel, és a szemkápráztató előzésekkel - most ez utóbbiakból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót.

részletek

Egészségi okból nem versenyez az ex-F1-es

Rejtélyes problémái miatt kénytelen visszalépni a Formula-E második szezonjától az egykor a Toro Rosso színeiben két és fél szezont teljesítő egykori F1-es pilóta. A részletek nem ismertek.

részletek

F1-Archív: Schumacher törte-zúzta magát

Hamilton a sportbírókat féltette, Schumachert kiengedték a kórházból, Bernie botrányba keveredett, spanyolokat igazoltak az F1-be, Alonso rosszkor szólt be Piquet-nek, a Honda 400 km/óra felett…

részletek

Alguersuari elájult és bevonták a licenszét

A korábbi F1-es pilóta Jaime Alguersuari rosszul lett a Formula-E legutóbbi futama után, így határozatlan ideig nem versenyezhet. A Virgin autóját a Manor tesztpilótája vezeti Londonban.

részletek

F1-Archív: Füstmentes övezetté válhat az F1

Villeneuve csúszik és nyer, lopnak Brazíliában, Schumacher nyugalomra int, Montoya mellékvágányon, a Brembo igazáért harcol, Hamilton aláz - ezek voltak az elmúlt 20 év F1-es hírei március 30-án.

részletek

F1-Archív: Heidfeld lesz Kubica helyettese

Csalódott Alguersuari, készülő USF1, bizakodó mexikói, madárral ütköző Button, új bizonyíték Senna balesetéről, veszélyben a Belga Nagydíj – ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 16-án.

részletek

„Toro Rosso” 1-2 a Formula-E időmérőjén

Az egykori F1-es csapattársak, Sebastien Buemi és Jaime Algiersuari sajátították ki az első rajtsort a Formula-E argentin futamának kvalifikációján, amely két piros zászlót is hozott. Nick Heidfeld a harmadik.

részletek

Alguersuari lesújtó véleménnyel van a Forma-1-ről

A volt F1-es pilóta rettentően csalódott amiatt, hogy egykori sportága milyen irányt vett és soha nem szeretne oda visszatérni - ugyanis megtalálta a boldogságát a Formula-E-ben és a zenében.

részletek