Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. november 26. szombat

Ajándék

A csomagküldő szolgáltatás előnyei

Napjaink rohanó világában a csomagküldő szolgáltatás egy kis túlzással az emberi kapcsolatok megmentője. Sajnos bárkivel előfordulhat, hogy idő hiányában, egy feszes beosztás vagy gyerekek mellett, esetleg a távolság okán nincs lehetőség találkozni egy jó baráttal, egy családtaggal vagy egy régi kollégával.

részletek

Stílusos és hasznos ajándékok a fa alá a HONOR-tól

A HONOR 50, HONOR 50 Lite és HONOR Earbuds 2 Lite minden korosztály számára tökéletes választás...

részletek

Hamilton elérzékenyült az ajándéktól

Egy óriási meglepetés várt a paddockban az Eifel Nagydíj győztesére: rekorddöntés alkalmából Mick Schumacher átnyújtotta édesapja egyik bukósisakját Lewis Hamiltonnak.

részletek

A szerelmesek napja

Elpirult hölgy odaszól a párjához: - Kicsim, én már megvettem a Valentin-napi ajándékodat, annyira fogsz neki örülni. Biztosan te is valami széppel készültél! A férfi arca ledermedt, elsötétül a világ, alig kap levegőt, pulzusa az egekben, majd megjelenik 1-2 izzadtságcsepp az arcán és remegő hangon válaszol: - Ööö… hát.. Igen, igen.. Készültem… valami különlegessel!

részletek

Rendelj Michelisz-pólót karácsonyra!

A WTCR új bajnokának hivatalos pólója elérhető webshopunkban, ha valaki gyorsan megrendeli, még beteheti a karácsonyfa alá jövő héten. Ráadásul most ajándék is jár hozzá!

részletek

Még nem késő karácsonyi ajándékot rendelni a Formula.hu webshopjából

Péntekig még rendelhetőek legnépszerűbb könyveink, csomagjaink a webshop.formula.hu oldalról. Ne maradj le, rendeld meg még ma a neked legjobban tetsző darabokat!

részletek

Ütős ajándékkal lepné meg a párját? Itt az alkalom!

Mindjárt itt a karácsony, és sokan nem tudnak mit kitalálni a társuknak. A szerelem minden fázisában más-más ajándék a nyerő, de vannak persze olyanok, amik időtlenek és mindig jó választásnak bizonyulnak.

részletek

Szétváltak a civakodó felek

Az első évek szinte csak a sikerekről, az utolsó öt viszont szinte csak a kudarcokról szólt a Renault és a Red Bull kapcsolatában. Tizenkét esztendő közös munka után külön utakon folytatják.

részletek

Januári akció a Formula webshopjában

Több akciónk és kedvezményes ajánlatunk is van ebben a hónapban, de csak január 31-ig érvényes - ne maradj le semmiről, szerezd be, amire szükséged van!

részletek

Gravír Expressz: névre szóló ajándékok helyben

A Gravír Expressz Kft. lassan 20 éve alakult: az egyik legrégebben működő, száz százalékban magyar tulajdonban lévő cég, mely hazánkban elsőként nyújtott olyan szolgáltatást, ahol a kiválasztott ajándéktárgyat helyben, megvárhatóan névre szóló gravírozással látjuk el.

részletek

Új saját termékek a Formula webshopjában

F1-es témájú pólóval, bögrével és hűtőmágnessel bővült a Formula.hu saját termékes kínálata: a középpontban a 2018-as versenynaptár, hogy ne maradj le egyetlen futamról sem!

részletek

Formula 2018-as falinaptár: rendeld meg most!

Idén új meglepetéssel készül szerkesztőségünk: két évösszefoglaló kötetünk mellett egy jövő évi, lapozható F1-es falinaptárral is megajándékozhatod magad vagy szeretteidet karácsonyra!

részletek