DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
F1

Januári akció a Formula webshopjában

Több akciónk és kedvezményes ajánlatunk is van ebben a hónapban, de csak január 31-ig érvényes - ne maradj le semmiről, szerezd be, amire szükséged van!

Több termék is kedvezményesen szerezhető be január végéig a Formula websopjából, mutatjuk, hogy mi az aktuális akciós ajánlat:

Wéber Gábor értelmező kéziszótára mellé most negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetést adunk ajándékba. A könyv az F1-es szakszavakkal foglalkozik: biztos, hogy tudod, mi az a leszorítóerő? Vagy hogy az aktív felfüggesztésnek mi az előnye? Tisztában vagy az egyes szériák és szervezetek pontos angol és magyar megfelelőjével? Kíváncsi vagy rá, ki is az a Richard Petty? Esetleg arra, hogy mi a superspeedway? Ha választ szeretnél kapni a fenti kérdésekre, akkor ez a szótár Neked szól. Az akció ezen a linken vagy a képre kattintva elérhető!

weber szotar-elofizetes



Szintén negyedéves Autósport és Formula Magazin előfizetést adunk ajándékba annak a vásárlónknak, aki január 31-éig megrendeli az általunk gyártott, A3-as méretű, lapozható, 2017-es Formula-1-es falinaptárunkat - ez erre a linkre, vagy az alábbi képre kattintva érhető el:

naptar-elofizetes

Ha nem szeretnél beállni a sorba, vagy csak egyszerűen azt akarod, hogy mindenki tudja rólad, számodra az F1 a világ közepe, ezeket a ruhadarabokat kell viselned a futamok előtt, alatt, után: F1-es, vagy F1-versenynaptáras pólóink féláron rendelhetők! Részletek ide, vagy a képre kattintva!

polok

Figyelem: az akciók tehát csak január 31-éig érvényesek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: