DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Ütős ajándékkal lepné meg a párját? Itt az alkalom!

Mindjárt itt a karácsony, és sokan nem tudnak mit kitalálni a társuknak. A szerelem minden fázisában más-más ajándék a nyerő, de vannak persze olyanok, amik időtlenek és mindig jó választásnak bizonyulnak.

Még friss a kapcsolat

Mikor még abban a fázisban vannak, hogy nem tudnak betelni egymással, bármi izgalmas ajándék lehet. Egy pikáns társasjáték vagy egy szexi fehérnemű? Semmi akadálya, csak találja meg a tökéletes lelőhelyet!

Társasokból az ismerkedős darabokat érdemes választani, hiszen még nem ismerik egymás összes rejtett igényét. Ha inkább egy szexi fehérneműt választanának, akkor egy elől nyitott harisnya sokat segíthet a hangulat fokozásában. Esetleg egy domináns rendőrnő vagy egy szexi ápolónő? Még izgalmasabb lehet a meglepetés, ha közben egy nyitott harisnya figyel a szoknya alatt.

https-__szeresdmagad.hu_ - 2019 december - Cikk1



Kicsit dobják fel a hangulatot!

Ha már régebb óta tart a kapcsolatuk, akkor néha nem árt feldobni a szürke hétköznapokat valami érdekes finomsággal. Egy cukortanga vagy egy izgalmas jelmez? Ki ne izgulna rá egy szexi tanár nénire vagy egy rosszcsont diáklányra? Na ugye? Esetleg egy szexuális segédeszköz is szóba jöhet, mint egy dildó vagy egy vibrátor, de a síkosító is kellően sikamlós választás lehet. 

Nyitott harisnyanadrág

Egy szexi harisnyatartó borzasztóan izgató tud lenni, főleg, ha bugyi nélkül viseljük. Ennek a két megoldásnak az ötvözete a nyitott harisnyanadrág a Szeresdmagad.hu kínálatában. Ennek segítségével nem kell bajlódni a vetkőztetéssel, főleg, ha már a tetőfokára hágott a hangulat. Mivel ennyire egyszerű a használata, így nem véletlen, hogy óriási népszerűségnek örvend ez az izgalmas fehérnemű. 

Persze akármilyen érdekes ajándékot beszerezhetünk annak érdekében, hogy feldobjuk a mindennapos szexuális életünket, de a fenti meglepetéssel garantáltan sikert aratunk. Sőt, az igazi meglepetés az lehet, hogy egy ideális pillanatban mi magunk jövünk elő a fa mögül egy igazán ütős szettben. 

Persze a fenti ötletek mindegyike csak úgy valósítható meg, ha az ajándékok átadására négyszemközt kerül sor, mert a nagyi tuti nagyon meglepődne egy hasonló attrakció kapcsán. Nem is beszélve arról, ha a csomagolásból egy méretes vibrátor kerülne elő realisztikus kialakításban, még ha nem is ő a címzett. 

Kellene még ötlet az ideális karácsonyi ajándékhoz? Ne habozzon, keresse fel a Szeresdmagad.hu csapatát, akik biztosan megtalálják az ön számára a megfelelő ajándékot vagy éppen segédeszközt. Ha pedig bizonytalan, akkor végig vezetik az úton, ami egy gyönyörteljes játékhoz vezet. Kell ennél több?

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: