DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

Karácsony

Így karácsonyoztak az F1-esek idén

Akárcsak az elmúlt években, a mezőny zöme ezúttal is megosztotta a különböző közösségi oldalakon, miként ünnepelték a karácsonyt.

részletek

Kellemes karácsonyt kíván a Formula.hu!

Minden kedves olvasónknak kellemes karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk, köszönjük, hogy velünk voltatok idén, és reméljük, hogy velünk tartotok a folytatásban is!

részletek

Milyen az ideális céges karácsonyi meglepetéscsomag?

A tél közeledtével már érezhetjük a mézeskalács illatát, cégvezetőként ez pedig azt is jelentheti, hogy előtérbe kerül a karácsonyi céges ajándékcsomag kérdése. Cikkünkben adunk néhány hasznos tanácsot az összeállításához!

részletek

A karácsony egyik ikonikus alakja

Van egy olyan dísz, amely szinte egyik háztartásból sem hiányozhat a karácsonyfáról. Ez pedig nem más, mint a diótörő figura, mely igencsak nagy jelentősséggel bír ezen ünnephez köthetően. Ha szeretnél te is beszerezni egyet, akkor mindenképpen tarts velünk!

részletek

Aranyos-vicces karácsonyi videó a Lamborghinitől

A kisfilmben sokáig úgy tűnik, hogy egy kisfiú egy Lamborghini Huracán Evót távirányít az ajándékai között található konzollal, de aztán persze a videó végén jön a csavar.

részletek

Így ünnepelték a karácsonyt az F1-esek

Olykor az F1-es pilóták is csak egyszerű emberek. Nincs ez másképp például karácsonykor sem, hiszen a versenyzők családjuk és barátaik társaságában ünnepeltek, akárcsak mi magunk.

részletek

Szenzációs karácsonyi videó a svéd rendőröktől

Az ilyen ötletre mondják, hogy egyszerű, de nagyszerű: a svéd rendőrség egymás mellé állított öt járművet, amelyek fényszórói a Jingle Bells dallamára „jártak” ünnepi „fénytáncot”.

részletek

Autósport-karácsony a gitárszólótól a jégfürdőig

Ha annyira boldog a karácsonyunk, ahányan ezt kívánják nekünk, akkor az autósport-rajongóknak nincs okuk panaszkodni, hiszen szinte az összes versenyző, csapat és sorozat küldött valamiféle üzenetet a követőknek. A legkreatívabbakból válogattunk.

részletek

Podcast: Mennyiért kerülhetsz be az F1-be?

Ki dönti meg a Mercedes és Hamilton uralmát? Hogy reformálnánk meg az F1-et? Melyik nagy párharcot kellene megfilmesíteni? És mi melyik csapatnál vezetnénk szívesen? Kérdeztetek, mi pedig válaszoltunk!

részletek

Boldog karácsonyt kíván egy halom versenyző

December végén még az autóversenyzők is kijelentkezhetnek a Twitterből és kihúzhatják a konnektorból az internetet - persze csak miután föltöltötték karácsonyi jókívánságukat a közösségi oldalukra!

részletek

Még nem késő karácsonyi ajándékot rendelni a Formula.hu webshopjából

Péntekig még rendelhetőek legnépszerűbb könyveink, csomagjaink a webshop.formula.hu oldalról. Ne maradj le, rendeld meg még ma a neked legjobban tetsző darabokat!

részletek

Ütős ajándékkal lepné meg a párját? Itt az alkalom!

Mindjárt itt a karácsony, és sokan nem tudnak mit kitalálni a társuknak. A szerelem minden fázisában más-más ajándék a nyerő, de vannak persze olyanok, amik időtlenek és mindig jó választásnak bizonyulnak.

részletek