DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Gravír Expressz: névre szóló ajándékok helyben

A Gravír Expressz Kft. lassan 20 éve alakult: az egyik legrégebben működő, száz százalékban magyar tulajdonban lévő cég, mely hazánkban elsőként nyújtott olyan szolgáltatást, ahol a kiválasztott ajándéktárgyat helyben, megvárhatóan névre szóló gravírozással látjuk el.

A Gravír Expressz Kft. 20 modern gravírozó géppel rendelkezik, melyek különböző anyagok megmunkálására képesek: fém, nemesfém, üveg, fa, bőr, műbőr, parafa, műanyag, kerámia, és így tovább.  A gravírozáson kívül törölköző hímzést, szublimálást és pólóra direkt-print nyomtatást is készítenek. Budapesten három helyen, a Westend City Centerben, a Mammut I-ben és a Pólus Centerben találhatók üzleteik, valamint Pécsen az Árkádban működik franchise boltunk.

gravir-1



Kínálatukban több ezer termék megtalálható, ezek közül kiemelhető a háromdimenziós lézergravírozás különböző méretű és alakú üvegkristályokba. Ezzel az egyedülálló technikával a kristálykocka belsejében tudnak sok százezer pontból álló képeket, formákat, alakokat megjeleníteni.  Portrék készítéséhez egy speciális szkenner segítségével juthatunk, vagy amennyiben meglepetést szeretnénk szeretteinknek, barátainknak, vagy akár házi kedvencünket akarjuk megörökíteni, akkor papírkép vagy digitális fotó alapján is el tudják készíteni a háromdimenziós képet. Iskolai osztály, baráti társaság sem jelent nehézséget, akár nevekkel, szkennelt aláírásokkal kiegészítve is molsolyt csalhatnak mindannyiszor a megajándékozott vagy saját arcunkra.

Kisebb-nagyobb cégek, egyesületek, közösségek számára, de akár baráti vagy családi összejövetelek apropójaként is ajánlják a különleges alakú kristály trófeákat, melyek számtalan kitűnő lehetőséget kínálnak elismerések, díjak, emlékplakettek készítésére. Családi és céges alkalmakkor is átadhatnak egy üveg bort vagy egyéb italt, melyet a megajándékozott számára egyedi szöveggel látunk el. Kínálatukban magyar borok és pálinkák találhatók, de természetesen az Ön által hozott üvegre is - amennyiben erre alkalmas - gravíroznak.

gravir-2

Pólók direkt print technikával történő nyomásával a festék a pólón nem alkot kemény réteget, hanem az anyagba szívódik bele, ami által a minta tartósan szép és élénk marad, nem töredezik. Akár egy darab nyomtatását is vállalják, így egyedi pólóinak elkészítésében csak a képzelet szab határt. Kínálatukban fehér és színes, női és férfi méretű pamut pólókból választhat, vagy az Ön által hozott 100% pamut pólóra is tudnak nyomtatni.

Kutyák, cicák részére különböző méretű, színű és alakú nyakba akasztható bilétákat ajánlanak, melyek segítik az elkóborolt kedvencek mielőbbi hazajutását. A honlapon megtalálható biléták kínálatunk csak kis részét képezik, üzleteikben hatalmas választék áll rendelkezésükre.

gravir-3

Minden alkalomra kiváló ajándék lehetőséget kínál egy gyönyörű kristálypohár vagy pohárkészlet. A cég boltjaiban Schott Zwiesel és Bohémia boros, pezsgős, brandy, sörös, whiskey, pálinkás és üdítős kristály poharak közül választhat. Ezen kívül széles választékuk van exkluzív ajándékdobozban átadható pezsgős, boros és pálinkás szettekből is, bizonyos csomagolások akár egy palack elhelyezésére is lehetőséget adnak. Hozott poharak nagy részére is tudnak gravírozni, a kollégák készséggel állnak rendelkezésükre, hogy megnézzék, hogy az adott üveg alkalmas-e a gépi megmunkálásra.

A Gravír Expressz 1998-ban tollak gravírozásával kezdte meg működését. Természetesen azóta rendkívüli módon kibővült a cég kínálata, de a tollak egyedivé tétele továbbra is egyik központi temékük maradt. A toll széles körben népszerű ajándék, névvel, cégnévvel, dátummal, az alkalom vagy az ajándékozó megnevezésével biztosan örömet okozunk barátainknak, családtagjainknak, kollegáinknak, főnökünknek.  Karácsonyra, születésnapra, ballagásra, diplomaosztóra, nyugdíjazásra is értékes ajándék.

Szublimálható termékeik közül a párnahuzatot emelnénk ki, mely 40x40 cm, négyzet és szív alakú, és igény esetén párnát is aduka hozzá. Érdemes arra odafigyelni, hogy megfelelő minőségű és felbontású képet válasszunk, mely felnagyítva is szép marad.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: