DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

AfricaEcoRace

A 9. helyen zárta az Africa Eco Race-t a Varga, Toma páros

Egy apró technikai malőr okozott zavart a Varga Racing Teamnek a 2024-es Africa Eco Race tizenegyedik szelektív szakaszán, amelyet ennek ellenére sikeresen teljesített a Varga, Toma páros. A viadal eredményébe beszámító utolsó menetet a 9. helyen fejezte be a magyar egység – ugyanebben a pozícióban zárják az autós kategória összesítését is.

részletek

Varga Racing: Homokvihar, biztonsági autózás és 6. hely

Nem szegte kedvét a Varga Racing Team párosának az Amodjar térségében tomboló szél- és homokvihar, amely miatt az Africa Eco Race szervezői lerövidítették a tizedik szelektív szakaszt.

részletek

Mauritánia legcsodásabb dűnéin száguldott a Varga, Toma páros

Két defekttel, de sikeresen teljesítette az Africa Eco Race legendás részét, az Amodjar térségében bonyolított hurokszakaszt a Varga Racing Team párosa. Varga Imre és Toma József Csimpi az autósok között a 9. helyen zárta a nehéz és változatos szelektívet.

részletek

Javított pozícióján a Varga, Toma páros az Africa Eco Race-en

Hatalmas dűnék, érdemi problémák nélküli nap: a Toyota Hilux Overdrive-val versenyző egység az autós kategória 8. helyén zárta a 390 kilométeres távot Chami és Amodjar között.

részletek

Varga Racing Team: Negyedik hely a mauritániai homokban

Gondok nélkül, jó eredménnyel teljesítette a 2024-es Africa Eco Race hetedik szelektív szakaszát a Varga Racing Team párosa: az autósok között a 4. helyen végeztek a mauritániai hurokszakaszon.

részletek

Varga Racing: Mauritániára gyúrtak a dakhlai pihenőnapon

Mindenről szólt, csak a pihenésről nem a 2024-es Africa Eco Race pihenőnapja a Varga Racing Team számára. A szervizcsapat egész nap gőzerővel dolgozott a Toyota Hilux Overdrive versenyautón.

részletek

A második helyen zárta a szakaszt a Varga Racing Team

Robbantott a Varga Racing Team az Africa Eco Race ötödik versenynapján: a Varga, Toma páros az autós kategóriában a 2. helyen zárta a viadal utolsó, marokkói felségterületen futott szakaszát a nyugat-szaharai Fort Chacal és Dakhla között.

részletek

Változhat a Stake neve, elrajtolt a Dakar – péntek

Szezon közben több alkalommal is nevet változtathat a Stake F1 Teammé átalakuló Sauber csapata, eközben pedig kezdetét vette a 46. Dakar Rali.

részletek

Lendületbe jött a Varga Racing Team

Magasabb fokozatba kapcsolt a Varga Racing Team párosa a 2024-es Africa Eco Race negyedik szelektív szakaszán: a Varga Imre, Toma József Csimpi páros az eddigi legjobb napján van túl, az autósok között a 6. helyen zárták a napi penzumot.

részletek

Varga Racing Team: Szokatlanul nehéz nap Chegaga dűnéin

Soha nem kapott még akkor leckét sivatagi pályafutása során a Varga Racing Team párosa, mint amekkorát a 2024-as Africa Eco Race harmadik szakasza tartogatott számukra Chegaga dűnéin.

részletek

Varga Racing Team: Futóműtörés az Africa Eco Race második szakaszán

Drámaian alakult a Varga Racing Team számára a 2024-es Africa Eco Race második szelektív szakasza, amelyet egy incidens miatt kénytelenek voltak félbeszakítani.

részletek

Túl az Africa Eco Race nyitószakaszán a Varga, Toma páros

Teljesítette a 2024-es Africa Eco Race nyitószakaszát Marokkóban a Varga Racing Team párosa, akik az 5. helyen végeztek az autósok között.

részletek