DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 6. hétfő

2017

A középcsapatok álmai és a valóság

Mi valósult meg a középcsapatok év eleji esélylatolgatásaiból 2017-ben? Volt, akinek jóslata legkevésbé sem vált be, ám olyannal is találkozhattunk, aki teljes egészében beváltotta ígéretét.

részletek

Ezt nyilatkozta Hamilton és Bottas januárban

Az év elején derült ki, ki is lesz Lewis Hamilton csapattársa 2017-ben. A nagynevű brit szerint bárkit hozhatott volna mellé a Mercedes, mindenki ellen sikerrel harcba szállt volna.

részletek

Ezt gondolta Alonso januárban - nem sok valósult meg belőle

Mindig érdekes visszaolvasni, mit gondoltak a pilóták az év elején és ebből végül mi valósult meg. Fernando Alonso 100%-ig biztos volt a Honda erejében, ellentétben az aerodinamikával.

részletek

A Haas elkerülte a kínos helyzeteket

Günther Steiner csapatfőnök szerint a Haas bebizonyította, hogy nem minden újonc csapatnak okoz nehézséget a belépés a Formula-1 világába - úgy véli, hogy teljesítették, amit kellett.

részletek

2017 második félévének érdekesebb mérföldkövei

Vajon milyen statisztikai érdekességeket tartogatott a 2017-es Formula-1-es évad második fele? Hamilton utoléri Schumachert, Szingapúrban pedig a németek egy negatív csúcs miatt szomorkodhattak.

részletek

2017 legnagyobb felzárkózásai

Általában nem jelent jót, ha valaki verseny közben a mezőny végére esik vissza. Ugyanakkor feladni nem szabad, idén is voltak nagy felzárkózások, akár még a dobogóra is. Ki lett a csúcstartó ebben?

részletek

Stroll: Válaszoltam a kritikusaimnak

Év elején rengeteg negatív véleményt fogalmaztak meg a kanadai F1-es újonc felé valódi és önjelölt szakértők, a pilóta azonban úgy érzi, teljesítményével sikerült bebizonyítania képességeit.

részletek

Hamilton: Ez volt az eddigi legkeményebb autóm

A 2017-es szezonra jellemző volt, hogy a Mercedes pilótái panaszkodnak a W08-asra. Nem sikerült könnyen vezethetőre ez a modell, és Hamilton is nehezen bírta rá a működésre.

részletek

Így karácsonyoztak az F1-es pilóták

Akárcsak az elmúlt években, a mezőny ezúttal is szívesen osztotta meg ünnepi pillanatait a közösségi médiában - a legtöbben szűk családi körben töltötték a karácsonyt.

részletek

2017 első félévének érdekesebb mérföldkövei

Az idei szezon első fele sem szűkölködött statisztikai érdekességekben. Miben érte utol Jenson Button Michael Schumachert, miben volt különleges a Hungaroring? Az F1 mindig hoz furcsaságokat.

részletek

Hamilton csak Vettel legyőzésére koncentrált

„Csak rá figyeltem, csak őt láttam a tükrömben” – mondta a Mercedes pilótája, akinek plusz motivációt adott, hogy idén egy négyszeres világbajnokkal kellett megmérkőznie az újabb címért.

részletek

A Mercedes 90%-os autót tervezett 2017-re

És a kérdés akkor az, hogy miért nem tudtak kihozni mindent az idei autóból? John Owen, a Mercedes főtervezője beszélt az okokról, amik az új szabályváltozásokra vezethetők vissza.

részletek