DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

2017

Alonso elárulta, melyik volt legszebb pillanata 2017-ben

Noha a tavalyi F1-es szezon gyötrelmesen alakult a McLaren és a spanyol pilóta számára, az első WEC-évadára készülő ovideói azért talált értékelhetőt is 2017-ben.

részletek

Stroll megsértette Massát?

A tavalyi szezonban végig arról szóltak a hírek, hogy Felipe Massa segíti Lance Strollt. A kanadai legutóbb azt mondta, hogy semmilyen segítséget nem kapott Massától, aki erre reagált is.

részletek

Verstappen ellentmondott apjának, és bejött

Max Verstappen mindig is hálás lesz édesapjának, hogy egyengette versenyzői karrierjét. Időnként előfordul azonban, hogy szembe kell menni az atyai tanáccsal és végül ez hoz sikert.

részletek

Stroll úgy érzi, hatalmasat fejlődött

2018-ban már nagyobb elvárásokat támaszthat maga elé Lance Stroll, aki tavaly futotta első évét az F1-ben. A kanadai pilóta maga sem hitte el, mennyi mindent tanulhat a 2017-es szezon alatt.

részletek

Hogyan változtak a fizetések az F1-ben?

A Formula-1-ben minden a pénzről szól, ezt régóta tudjuk. De mennyi pénzről? Mennyit változott az elmúlt tizenhárom évben a versenyzők fizetése? Ki volt akkor a csúcs és ki most?

részletek

Ferrari: Elégedettek vagyunk Kimivel

A Mercedes 2017-ben is mindent megnyert, és csak Sebastian Vettel tudta felvenni velük a versenyt. Kimi Raikkönen beleszürkült a mezőnybe, a Ferrari mégis kitart a finn pilóta mellett.

részletek

Ericsson: Egészen közel voltam

Általában a dicséret hangján szólnak Pascal Wehrleinról, miközben Marcus Ericssont lesajnálják, egyszerű, fizetős pilótának tartják. A svéd azonban úgy véli, hozta a kellő szintet 2017-ben.

részletek

Direkt ment át agresszívba Magnussen

Egyetlen más pilótát sem kritizáltak annyit társai, mint a sokszor keménykedő Kevin Magnussent: a dán a büntetések hiányával védi magát, illetve azt is elmondta, tudatosan váltott stratégiát.

részletek

Formula Awards 2014–2017

Immár negyedik éve szavazza meg szerkesztőségünk minden esztendő végén az F1-es szezon legjeit, most pedig összesítjük, kik és mik kapták a Formula éves díjait az elmúlt idényekben.

részletek

Ezek voltak az idei legnépszerűbb Retro cikkeink

Egyik legnépszerűbb rovatunkban sok érdekes és tartalmas témát dolgoztunk fel, összeállítottuk a top10-es listát a legolvasottabb anyagokból.

részletek

Ezeket a képeket néztétek legtöbbször 2017-ben

Megnéztük, melyik fotóválogatások érdekelték olvasóinkat a legjobban az idei versenyszezon folyamán. Egyértelmű, hogy az F1-es évadkezdet várakozásai mindent visznek, az élre azonban mégis egy tragikus haláleset került.

részletek

Wehrlein legjobb versenyei rejtve maradtak

A Sauber összes pontját idén Pascal Wehrlein szerezte, ám a pilóta saját bevallása szerint ennél jobb teljesítményekkel is jelentkezett. Az autó gyengesége miatt azonban ezeket szinte észre sem vették.

részletek