DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 21. szombat
F1

Ezeket a képeket néztétek legtöbbször 2017-ben

Megnéztük, melyik fotóválogatások érdekelték olvasóinkat a legjobban az idei versenyszezon folyamán. Egyértelmű, hogy az F1-es évadkezdet várakozásai mindent visznek, az élre azonban mégis egy tragikus haláleset került.

Minden F1-es és egyéb fontos sorozat versenyhétvégéjéről és más motorsportos vonatkozású eseményről is igyekszünk elhozni a legjobb képeket, így 2017 során is több száz új galéria került fel weboldalunkra. Mivel az év vége remek alkalmat ad az összegzésekre, így arra is kíváncsiak voltunk, mely galériáinkra kattintottatok rá a legtöbbször az idei évad során.

00217009_838



A lista tetejére pillantva azonban rögtön azzal kell kezdenünk, hogy jobban örültünk volna, ha az első helyezettet szolgáltató esemény nem történik meg, hiszen a kerékpáros balesete következtében május végén elhunyt Nicky Haydenről készült megemlékező válogatásunkat pörgettétek végig a legtöbben – teljesen érthető és becsülendő módon.

A top10-es listánkat egyébként nagyrészt az F1-es szezon előkészületei, az új autók bemutatója, első tesztje és az ezeket övező várakozás uralta a képgalériák tekintetében. Ugyanúgy érdekeltek titeket a McLaren lehetséges festéseiről készült koncepciók, mint a később ténylegesen bemutatott autó narancssárga színezése. Nagy megdöbbenést keltett az is, amikor a Ferrari elsőként mutatta be modelljén a végül az egész mezőnyben elterjedt T-szárnyat, és a leleplezett autókról készült átfogó galériánk is gyorsan megtalálta célközönségét. De ugyanilyen fontos pillanat volt, amikor az új technikai szabályok szerint épült gépek először a pályára gördültek egy-egy bejáratás, majd az első hivatalos tesztnap keretében.

Más jellegű galériák is befértek azért a legnézettebbek közé, úgy mint az F1-es pilóták tavalyi újévezéséről készült képek gyűjteménye és az év végén kiadott F1-es falinaptárunk nézőképeinek válogatása is. A tizedik helyen azért egy versenyhétvége eseményeinek pillanatai is becsusszantak, a Japán Nagydíj eseménydús szombati napjának és Hamilton első suzukai pole-szerzésének képeire sokan kíváncsiak voltatok.

A lista: 

1. Búcsú Nicky Haydentől
2. Koncepciók a McLaren lehetséges festéséről
3. T-szárny jelent meg az új Ferrarin
4. Galéria a bemutatott 2017-es F1-es autókról
5. Hamilton már bejáratta az új Mercedest
6. Az év első tesztnapja Barcelonában
7. A Formula.hu F1-es falinaptárának képei
8. Bemutatták a narancssárga McLarent
9. Így töltötték az újévet az F1-es pilóták
10. A Japán Nagydíj szombati napja

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: