DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek

2007

Raikkönen: A közös sikerekre örökké emlékezni fogok

Kimi Raikkönen sajnos már a 7. körében kiesett az Abu Dhabi Nagydíjnak, így dicstelenül búcsúzott a Ferraritól, ami miatt csalódott, de azért szerzett néhány örökre szóló emléket a csapattal.

részletek

Alonso meg akarta zsarolni a McLarent?

Brit sajtóértesülések szerint Fernando Alonso tizenegy éve úgy akarta szabotálni Lewis Hamilton futamát, hogy megzsarolta a wokingi vezetést a Magyar Nagydíj előtt. Az istálló ellenállt, a spanyol eligazolt.

részletek

Hamilton karrierje 2008-ban félresiklott volna

Tíz éve már annak, hogy minden idők egyik legizgalmasabb szezonzáróján Lewis Hamilton az utolsó pillanatban megszerezte első bajnoki címét. A brit szerint egész más folytatás következhetett volna.

részletek

Hamilton: Alonso nem tudott jó döntéseket hozni

A mezőny ötszörös világbajnoka elmondta, hogy rendkívül tiszteli Fernando Alonsót, aki több világbajnoki címet is nyerhetett volna, de nem tudott jó döntéseket hozni a pilótafülkén kívül.

részletek

Alonso: Ezért mondtam hatszor nemet a Red Bullra

Christian Hornerrel való szóváltása során a spanyol elejtette, az energiaitalos csapat nem kevesebbszer, mint hatszor akarta leigazolni az évek során. Most azt is elmondta, miért döntött minden alkalommal az istállóhoz csatlakozás ellen.

részletek

Hamilton: Alonso volt a legnagyobb ellenfelem

Az elmúlt hetek egyik legérdekesebb bejelentésével Fernando Alonso állt elő, amikor hivatalosan elismerte, az évad végén elhagyja a Formula-1-et. Lewis Hamilton dicséri egykori riválisát.

részletek

Hamilton első éveiben állandóan félt

A négyszeres bajnok Lewis Hamilton elismerte, pályafutása korai éveiben folyamatos félelemben élt. Na nem a versenyzés miatt, hanem a McLaren támogatásának esetleges elvesztése miatt.

részletek

Retro – Raikkönen-feltámadás Franciaországban

Kimi Raikkönenről mintha megfeledkeztek volna a 2007-es szezonnyitón aratott győzelme után, a finn azonban leporolta magát, és ellentmondást nem tűrően tért vissza az F1-es vb-küzdelembe.

részletek

Kubica: Tudtam, hogy nagy bajban vagyok

A népszerű lengyel pilóta jelenleg a Williams-Mercedes tesztpilótájaként tért vissza a Formula-1-be. Pályafutása legnagyobb balesetére emlékezett vissza, amit csodás módon, könnyedén megúszott.

részletek

Vettel: Aki gyors, az nem lehet öreg

Tizenegy évvel ezelőtt debütált a Formula-1-ben Sebastian Vettel, tehetségére hamar felfigyeltek, gyorsan négyszeres világbajnokká is vált. Mérföldkőhöz érkezett, jön a 200. nagydíj.

részletek

Brown: Hamilton és Alonso is dacos

A McLaren vezérigazgatója arra számít, hogy idén visszatérhetnek az izgalmas Alonso-Hamilton csatározások a legjobb helyezésekért, amiket évek óta nemigen láthattunk.

részletek

Renault: Briatore miatt vagyunk hátrányban

A francia gárda kétségtelenül a harmadik erő a Mercedes és a Ferrari mögött a jelenlegi F1-ben. A Renault vezetője a 2007-es eseményekre vezette vissza a még mindig tartó lemaradásukat.

részletek