DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Verstappen tárgyalt a Netflix producereivel

Fontos megbeszélések zajlottak le a háttérben a címvédő, valamint a Drive to Survive sorozatot bemutató streaming platform között. A holland valószínűleg többet szerepelhet majd a következő évadban.

Mint ismert, Max Verstappen tavaly határozott döntést hozott, amikor kijelentette, hogy nem hajlandó szerepelni többet a Netflix népszerű dokumentum sorozatában, mely a Formula-1-es szezonokat mutatja be.

A Red Bull versenyzője úgy vélte, a széria nem a valós képet mutatja meg a rajongóknak, és jó néhány esetben tűnteti fel rossz színben a mezőny tagjait. Ennek ellenére, most jó esély mutatkozik rá, hogy megváltoznak a dolgok, mivel Verstappen maga említette meg, hogy feltűnhet majd a következő évadban, köszönhetően a producerekkel folytatott konstruktív megbeszéléseknek.

„Most már nem leszek túl negatív a dologgal kapcsolatban. Úgy értem, időközben beszéltem azokkal az emberekkel, akik felelősek, és akik a sorozatot vezetik, szóval azt hiszem, valójában jó megállapodásra jutottunk a jövőre vonatkozóan, de tavaly persze nem igazán voltam benne” – mondta Verstappen a Pardon My Take podcastben, melynek legutóbbi epizódjában Sergio Perez is szerepelt.



 

„Azt hiszem, volt néhány dolog, amivel nem igazán voltam elégedett, különösen a versenyzők közötti rivalizálás színlelése miatt, ami számomra egy nehéz dolog, mert Amerikában ezt mutatták, de úgy gondolom, hogy néha másképp ábrázolnak pár versenyzőt, mint amilyenek valójában. Persze azok az emberek, akik még nem ismerik az F1-et, azt gondolják, hogy ez a srác egy kicsit elfuserált, vagy hasonló, pedig a valóságban nem az” – folytatta a címvédő.

Verstappen kitért az őt illető megállapodásra is, melynek köszönhetően, ha kevés alkalommal is, de láthatjuk majd őt a 2023 elején érkező évadban.

„Ahogy az előbb is mondtam, úgy érzem, hogy a jövőre nézve jó egyetértésre jutottunk abban, hogyan tudunk együtt dolgozni. Biztos vagyok benne, hogy a folytatásban egy kicsit többet fogtok látni belőlem” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: