DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Egyéb

Visszatér a képernyőkre Szujó Zoltán!

Miután 2019 májusában távozott az M4-től Szujó Zoltán F1-kommentátor, idén végre visszatér a képernyőkre. Akik kíváncsiak, az RTL Klubon láthatják őt újra, a hajnali órákban.

A tavalyi Spanyol Nagydíjon történt incidens vezetett oda, hogy viharos körülmények között váljon el egymástól Szujó Zoltán és a köztévé, aki azóta többször is beszélt a szakítás okairól, azóta viszont nem vállalt televíziós munkát.

Ma azonban bejelentette az RTL Klub, hogy Szujó Zoltán visszatér a képernyőkre, méghozzá a 2020-as Dakar Rali ideje alatt, melyen a tavalyi győztes csapattal Fernando Alonso, kétszeres Formula-1-es és egyszeres WEC-világbajnok pilóta is részt vesz.



Szujó Zoltán nyolc év után tér vissza az RTL Klubhoz, akiknél annak idején a Formula-1 utazó riportere, illetve műsorvezetője is volt.

Az első közvetítés január 5-én, 00:45-kor kezdődik az RTL Klubon. Annyit már biztosan tudni, hogy lesz helyszíni tudósítás is, de emellett a korábbi Dakar Rali-résztvevő Szalay Balázs egy stúdióban fogja elemezni a látottakat néhány vendég és szakértő társaságában, akik mellé olykor majd csatlakozik Szujó Zoltán is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: