Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. március 5. péntek

SzujóZoltán

Szujó Zoltán újra élőben közvetít

Majdnem egyéves szünet után újra élőben közvetít autóversenyt Szujó Zoltán. A népszerű kommentátor Michelisz Norberttel párban a Hungaroring E-sport Bajnokság hivatalos hangja lesz, hiszen az interneten élőben közvetített futamok alatt ők ketten szórakoztatják majd a nézőket.

részletek

Kapcsolják be biztonsági öveiket: Szujó Zoltán újra képernyőn - már vasárnap

Bejelentést tett a Formula-1-es közvetítésekből tavaly tavasszal kikerülő korábbi kommentátor: már most vasárnap képernyőre kerül egy autósportos műsor házigazdájaként.

részletek

Szujó Zoltán elnézést kért az M4 Sporttól

A korábbi F1-es kommentátor bement a csatorna műsorába vendégként, majd ott elnézést kért mindenkitől, akit esetleg megbántott a közmédia berkein belül. Jó példával járna elöl.

részletek

Visszatér a képernyőkre Szujó Zoltán!

Miután 2019 májusában távozott az M4-től Szujó Zoltán F1-kommentátor, idén végre visszatér a képernyőkre. Akik kíváncsiak, az RTL Klubon láthatják őt újra, a hajnali órákban.

részletek

Szujó vallomása: Ez történt a Spanyol Nagydíj hétvégéjén

A Formula-1 korábbi magyar kommentátora úgy érezte, tartozik a nézőknek azzal, hogy elmondja, pontosan milyen körülmények között hagyta ott az M4 Sport közvetítését. Egy rádióműsor vendégeként beszélt a májusi történésekről.

részletek

Szujó: Kevesen értenek hozzá annyira, mint én

Az M4 Sporttól távozó kommentátor már el is kezdi írni a könyvét, amelyben előhúz régi történeteket a bokszutcából - a csatornával kapcsolatos szakítását egyelőre lehet, hogy nem írja meg.

részletek

Szujó Zoltán a jövőjéről: Szépen alakul

Az M4 Sporttól távozó kommentátor beszélt az F1 aktuális dolgairól, de többek között az is szóba került, hogy ki a kedvenc pilótája a korábbi és a jelenlegi mezőnyből.

részletek

Szujó: A köztévé évek óta építi le az F1-et

Az MTVA közleménye szerződésszegéssel és kényszerű lépéssel magyarázza a Formula-1 „magyar hangjának” menesztését, maga Szujó azonban a stáb színvonalának romlását és egy hosszú harc végét látja a történtekben.

részletek

Kiderült, miért távozott Szujó Zoltán az F1-es közvetítésekből

Az F1-es közvetítések elmúlt hét évének magyar hangja meglepő Instagram-bejegyzésben lengette be távozását a közvetítésekből - a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap megerősítette a hírt.

részletek

Szujó Zoltán: „Remélem, túléljük a harmadik kanyart!”

Úgy tűnik, az idei, 17. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye-n fontos szerepet tölthetnek be a navigátorok. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen ugyanis egyre több pilóta áll rajthoz olyan partnerekkel, akik csak ezen a versenyen ismerkednek majd meg az itiner diktálásával.

részletek

Május 1-től nem Szujó a sportfőszerkesztő

Távozik az MTVA sportfőszerkesztői pozíciójából Szujó Zoltán, aki mostantól kezdve ismét teljes mértékben a kommentátori feladatokra koncentrál. Rövid, de sikeres időszak áll mögötte.

részletek
Olvastad már?