DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
WTCC

Bennani lehet a Loeb Racing egyik pilótája

A marokkói versenyző karrierje legjobb szezonját nyújtotta 2014-ben, és reméli, hogy a következő évben még jobb lehet, akár a Sebastien Loeb Racing egyik Citroenjét vezetve.

Mehdi Bennani 11.-ként zárt az idei WTCC-szezon egyéni pontversenyében, ami karrierje legjobbjának számít, főleg azután, hogy Sanghajban karrierje első győzelmét is megszerezte a Honda volánja mögött. A marokkói több dobogós helyezés után végzett először a dobogó legfelső fokán, és reméli, hogy 2015-ben tovább folytathatja a fejlődő tendenciát.



A Citroen öt darab C-Elysée-t készít majd a következő szezonra, a gyári csapatnál változatlan marad a felállás, a másik két autó viszont a sorozatba újonnan belépő Sebastien Loeb Racing-hez kerül majd. A szakma majdnem biztosra veszi, hogy az autót idén többször is hajtó Ma Qing Hua lesz az egyik befutó, míg a másik ülésre sajtóhírek szerint Mehdi Bennani a legesélyesebb, számolt be róla a TouringCarTimes.

„Még dolgozunk a következő éven, de már kaptunk néhány remek ajánlatot” – mondta Bennani. „Remélem, hogy a következő évben is a WTCC-ben versenyezhetek majd, hiszen a legjobbak ellen harcolunk. Bízom benne, hamarosan új hírekkel szolgálhatok” – tette hozzá a marokkói.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: