DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 4. hétfő

Citroen

A Salgó Ralin is nyerne Citroenjével Mads Ostberg

Második szezonját kezdi meg a hétvégén rajtoló magyar ralibajnokságban a korábbi világbajnok Mads Ostberg. Ahogy eddig minden futam, úgy most a Salgó Rali is új lesz a norvég pilóta számára, hiszen tavaly kihagyta ezt a versenyt.

részletek

Gömbkerekek és cserélhető karosszéria a Goodyear-Citroen párostól

Gömbkerekek és cserélhető karosszéria: a Goodyear a Citroënnel együttműködve kínál megoldást az önvezető városi közlekedésre. A Goodyear bemutatta Eagle 360 gömb alakú koncepcióabroncsának prototípusát, amelyet kifejezetten az új Citroën Autonomous Mobility Vision kezdeményezéshez fejlesztett ki.

részletek

Mads Ostbergék dupláztak, másodszor is Citroen-győzelem

Ahogy élvezték legutóbb a pezsgőzést Pécsen, annyira tetszett a norvég duónak Móron, céldobogón az édes nedű locsolása. A Citroen Rally Team Hungary párosa, Mads Ostberg és Torstein Eriksen magabiztosan nyerte a Vértes Ralit.

részletek

Rajt-cél győzelem a Citroennel az 54. Mecsek Ralin

A Citroën Rally Team Hungary párosa, Mads Østberg és navigátora, Torstein Eriksen végig vezetve nyerte meg a Magyar Rally Bajnokság negyedik futamát, az 54. Mecsek Ralit. A norvég páros nagyon jól érezte magát pécsi megmérettetésen, ahol rég nem látott tömegek nézték meg a versenyautókat mind a szervizparkban, mind a pályák mellett. A Citroën C3 Rally2 hiba nélkül teljesítette a versenytávot, Madsék tízből nyolc szakaszt megnyertek, a verseny után mégis úgy nyilatkozott a WRC2 világbajnoka, hogy nagyon jó küzdelem volt, a magyar mezőny eleje a világbajnokságon is elöl versenyezne.

részletek

Forró futam vár Ostbergékre

Az idei év eddigi legforróbb hétvégjén rendezik meg a tradicionális pécsi versenyt, a Mecsek Rali-t, ahol az előző bajnoki futamot egy világbajnoki pontszerzés miatt kihagyni kényszerülő Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen folytatja a szereplését a Magyar Rally Bajnokságban.

részletek

A magyar bajnoki cím megszerzéséért fog küzdeni a WRC2 tavalyi világbajnoka a Citroën színeiben

Online sajtótájékoztatóval vette kezdetét Mads Ostberg és Torstein Eriksen magyarországi programja. A WRC2 2020-as bajnok párosa a világbajnoki szereplés mellett az idei szezonban Citroën Rally Team Hungary versenyzőpárosaként a nyílt magyar ralibajnokságban szerepel és nem titkolt céljuk, hogy a Tagai Racing Technology által felkészített Citroën C3 Rally2 versenyautójukkal megszerezzék a bajnoki címet.

részletek

Öt magyar futamon indul a WRC2-es világbajnok

Mads Ostberg jelen állás szerint két versenyt kihagy a magyar bajnokságban, a többin viszont rajthoz áll - Tagai Tamás segítségével készül, már több belsőkamerás felvételt is megnézett.

részletek

Bemutatkozik a Citroen új felső-középkategóriás modellje, a C5 X

A C5 X stílusa tökéletesen megtestesíti a Citroen életfilozófiáját. Eredeti koncepciójával a C5 X az elegáns szedánok, a dinamikus kombik és a magas építésű SUV-k szintézisét teremti meg.

részletek

Menetpróba - Citroen eC4

A francia márka visszatalált a régi önmagához. Ez jól megfigyelhető a legfrissebb kompakt modelljén, amely ötletes megoldásokkal, elektromos hajtással és szabadidő-autós külsővel hódít.

részletek

A Német – Tóth duó is Citroen C3 Rally2-vel versenyez idén

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és a még mindig motívált Tóth Imre nagyon ösztönzőleg hat Német Lackóra, aki bízik abban, hogy a közös tesztek a világbajnokkal még jobban segíteni fogják, hogy közelebb kerüljön álmai eléréséhez.

részletek

Újra betört a Citroen Észak-Budára

Újabb márkával bővült a Duna Autó kínálata: március 1-től a Citroen is bekerült az ország legnagyobb márkakínálatával rendelkező autókereskedés portfóliójába. Az óbudai Autóvárosban nem csak új Citroen modellek vásárlására van ezek után lehetőség, hanem a márkára specializálódott szakszerviz-szolgáltatásokat is igénybe vehetik az ügyfelek.

részletek

Világbajnok párost indít a Citroen a hazai ralibajnokságban

Harmadik szezonját kezdi meg a Citroen Rally Team Hungary és ebben az évben igazán nagy neveket, egy világbajnok párost sikerült megnyernie a csapatnak! A WRC2 tavalyi bajnoka, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen indul idén a Tagai Racing Technology által felkészített, legújabb fejlesztésű Citroen C3 Rally2 versenyautóval a hazai, nyílt ralibajnokságban.

részletek