Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 9. vasárnap

Citroen

Öt magyar futamon indul a WRC2-es világbajnok

Mads Ostberg jelen állás szerint két versenyt kihagy a magyar bajnokságban, a többin viszont rajthoz áll - Tagai Tamás segítségével készül, már több belsőkamerás felvételt is megnézett.

részletek

Bemutatkozik a Citroen új felső-középkategóriás modellje, a C5 X

A C5 X stílusa tökéletesen megtestesíti a Citroen életfilozófiáját. Eredeti koncepciójával a C5 X az elegáns szedánok, a dinamikus kombik és a magas építésű SUV-k szintézisét teremti meg.

részletek

Menetpróba - Citroen eC4

A francia márka visszatalált a régi önmagához. Ez jól megfigyelhető a legfrissebb kompakt modelljén, amely ötletes megoldásokkal, elektromos hajtással és szabadidő-autós külsővel hódít.

részletek

A Német – Tóth duó is Citroen C3 Rally2-vel versenyez idén

Harmadik R5-ös szezonja után autót és navigátort vált a tehetséges pilóta. A Tagai Racing Technology által felkészített versenyautó és a még mindig motívált Tóth Imre nagyon ösztönzőleg hat Német Lackóra, aki bízik abban, hogy a közös tesztek a világbajnokkal még jobban segíteni fogják, hogy közelebb kerüljön álmai eléréséhez.

részletek

Újra betört a Citroen Észak-Budára

Újabb márkával bővült a Duna Autó kínálata: március 1-től a Citroen is bekerült az ország legnagyobb márkakínálatával rendelkező autókereskedés portfóliójába. Az óbudai Autóvárosban nem csak új Citroen modellek vásárlására van ezek után lehetőség, hanem a márkára specializálódott szakszerviz-szolgáltatásokat is igénybe vehetik az ügyfelek.

részletek

Világbajnok párost indít a Citroen a hazai ralibajnokságban

Harmadik szezonját kezdi meg a Citroen Rally Team Hungary és ebben az évben igazán nagy neveket, egy világbajnok párost sikerült megnyernie a csapatnak! A WRC2 tavalyi bajnoka, Mads Ostberg és navigátora, Torstein Eriksen indul idén a Tagai Racing Technology által felkészített, legújabb fejlesztésű Citroen C3 Rally2 versenyautóval a hazai, nyílt ralibajnokságban.

részletek

Megérkezett Magyarországra az új Citroen C4

A hazai kereskedésekben már kipróbálható az új C4 és az új ë-C4 – 100% ëlectric. A kompakt ötajtós modell legújabb generációja bátran feszegeti a kategória határait, és az alábbiak révén tökéletesen hozza a jól ismert Citroën-karaktert.

részletek

Így veret a Citroen 2CV a formulaautók előtt

A Citroen háború után évtizedekig gyártott modellje olyannyira ikonikus autója volt a 20. század második felének, hogy talán még akkor sem változtattak volna a dizájnon, ha a 70-es években beszállnak a formulaautózásba. De vajon lett volna olyan gyors, mint ebben a videojátékban?

részletek

Elektromos változat is jön a Citroen új generációjában

A Citroen 2020-ban is folytatja elektromos offenzíváját, mégpedig a kompakt ötajtósok szegmensében: megérkeztek az első képek az új e-C4 - 100% electric-ről és az új C4-ről

részletek

Azonnal kiszáll a Citroen a WRC-ből, az ok: Ogier

A hatszoros világbajnok elhagyja a csapat kötelékét, amely válaszul – élversenyző hiányában – lehúzza a rolót. A szaksajtó tényként kezeli, hogy Ogier a Toyotánál folytatja.

részletek

Az amerikai rajongók előtt is tiszteleg a Citroen

Az idén 100 éves Citroen a „Citroen Générations” című videósorozattal tiszteleg a világ legkülönbözőbb részein élő rajongói előtt.

részletek

Feléledtek Ogier vb-reményei

Azzal, hogy Sebastien Ogier a Török Rali zárónapján jó fél percre tudta hizlalni előnyét, és nyert, a vb-éllovas Ott Tanak pedig kiesett, kevesebb mint felére csökkent a francia hátránya a tabellán.

részletek
Olvastad már?