Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 18. péntek
Tereprali (TR)

Laller gazdag karácsonya - Új sisak és új támogató

Horváth Lajost most már csak napok választják el attól, hogy ismét nekiinduljon élete legfontosabb kihívásának, a Dakar Ralinak. Az ünnepek és az eseménytelenség látszata ellenére zajlik az élet a versenyző körül, több érdekesség is történt a közelmúltban.

Az egyik ilyen hír, hogy új támogató érkezett a Laller Racing Dakar Teamhez. A Bioextra gyógyszereket és étrend-kiegészítőket (teákat és élelmiszereket) gyártó és forgalmazó magyar vállalat teljes mértékben azonosulni tud Laller törekvéseivel, és az általa képviselt értékekkel. 

Szükség is lesz a szponzorációra, hiszen a csapat a dél-amerikai nagy dobás mellett már a következő évet is tervezgeti. Az idei esztendő az egységes team megjelenés jegyében telt, Horváth Lajos a Dakarra mégis kicsit „különcként” érkezik. Ez pedig a bukósisakjában ölt majd testet:

Laller-2_1

„Nagyon örülök a Bioextra érkezésének, ezúton is szeretném megköszönni Garamvölgyi Zoltán segítségét, közbenjárását. Zoltánra egyfajta mentorként tekintek, nagyon fontosak számomra a tanácsai és a véleménye. A Euromotortól kapott sisakom ugyancsak szívet melengető, izgatottan várom már, hogy viselhessem! Különleges élmény lesz, mert az Euromotoros srácok kijárták nekem a Nolannál, hogy a saját „képemre” formálhassam őt. 

A neves olasz manufaktúra szigorúan kikötötte, kinek kell megcsinálnia az általam elképzelt dekort, így került a képbe Mike Tamás. A airbrush művészről tudni érdemes, hogy többek között a legújabb Mad Max filmbe is dolgozott. A Dakar szintén eléggé posztapokaliptikus, így remélem szerencsét hoz majd ez az alkotás!” - viccelődött a pilóta.

Az új fejvédő bemutatásának megadta a módját a csapat, a Digi Sport Reggeli Start élő-egyenes adásában történt meg a leleplezés - ez ide kattintva megtekinthető!

Tóth-Krisztián-Márk

A Dakar Ralit megelőző utolsó tv-interjúban Szombathy Pál műsorvezető Horváth Lajost és Tóth Krisztián Márk sajtóst faggatta arról, hogy áll a projekt alig több mint tíz nappal a rajt előtt. A 40. jubileumi megmérettetésen 139-es számot kapó motoros január 1-jén indul útnak, hogy aztán 6-án Limából nekivágjon a flúgos futamnak.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?