DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Rali

North Racing: A ringet is legyőztük együtt

A North Racing versenyzőpárosa Erdélyi György és Dredán György először teljesítette együtt az év záróeseményét, a Szilveszter Ralit.

Milyen volt számotokra az első közös Szilveszter Rali?

Ahogy mindig most is nagyon jól éreztük magunkat. A hangulattal sosincs probléma, most csak a hideg és a köd volt az, ami kicsit rontotta a versenyt. Főleg az első gyors, amit még hétfőn este kellett teljesíteni. Nagyon rosszul láttam és elég óvatosra vettük a figurát.

Erdelyi_szilveszter_besz (2)



Melyik gyors tetszett?

Az első gyorsot kivéve, mindegyiket élveztük, de legjobban a 4. és 5. gyorson tudtunk menni, hiszen akkor a körülmények is adottak voltak a jó versenyhez. Az utolsó gyorsokon viszont már csak a magunk örömére autóztunk. Annyit húztam a kéziféket, hogy már a karom is megfájdult, illetve egy kanyart is elnéztünk, de összességében tetszett ez a Szilveszter Rali.

Akkor eredményről nem is érdemes beszélni?

Sosem az eredmény az, ami minket érdekel, hanem az, hogy jól érezzük magunkat, bár az időn többször is sikerült meglepetést okozni magunknak, és jó időket mentünk, amellett, hogy szórakoztunk. Most ezen a Szilveszter Ralin, ha kicsit jobban odafigyelünk, akkor a Suzuki kupában dobogóra állhatunk volna, hiszen a közelében végeztünk a 4. helyen.

Erdelyi_szilveszter_besz (1)

Mi a tervetek a 2016-ra?

Ez egy nagyon jó kérdés, magam sem tudom, mi legyen 2016-ban, tervek vannak, de sok a tényező, amitől függ, hogy merre induljunk. Ez szerintem csak a tavasz és az első verseny előtt fog kiderül, addig is

Köszönöm a riportot és Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: