DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 27. szombat
Rali

Korda Racing: Könnyed kis levezetés

A hivatalos versenyszezon végeztével sem bírnak a fenekükön ülni a Korda Racing versenyzői, a csapat két Rallye2-es pilótája, Régi Péter és Balics Ákos mellett Szikszai „Six” Attila is megmozgatta versenyautóját az Arrabona Rally Club hétvégi versenyén, Bajna és Lábatlan között.

Régi Péter: Mozgalmas hétvégén vagyunk túl, nem csak a csapat, hanem a magam részéről is így tudok csak nyilatkozni. Egyik részről a Korda Racing versenyzőjeként gurultam a rajtvonalra, másik részről a verseny rendezőjeként is helyt kellett állnom. A futam számunkra abszolút tét nélküli volt, a hétvége célja most nem az eredmény volt. Sokkal inkább az autó tesztelése, valamint a szponzoraink autóztatása volt a fő szempont. Szerettük volna megmutatni nekik, hogy mi hogy is éljük meg a versenyzést belülről. Az időjárási körülmények sajnos nem voltak a legjobbak, messze nem tudtuk azt kihozni a technikából, amire valójában képes. Ennek ellenére azt gondolom, hogy egy nagyon jó hangulatú versenyt hagytunk a hátunk mögött, ahol a csapatunk illetve a szponzoraink is remekül érezték magukat.

_JOR1164



Szikszai „Six” Attila: A motorunk megfőtt a Barum Rallyn és mostanra készült kapóra jött a futam, hogy a Szilveszter Rally és a jövő szezon előtt, versenykörülmények között tehessük próbára. Azt kell mondanom, jó döntés volt, mert egy jól szervezett versenynek lehettünk részesei, a kocsi kifogástalan. Mivel mar 46 eves múlt kár, hogy az időjárás közbeszólt, de így is nagyon élveztük, mert vizes gumival nem készültünk, így csak lapjával közlekedtünk:)

_JOR1192

Balics Ákos: Ismét az Arrabona Rally Club futamán álltunk rajthoz, ám most nem a megszokott felállásban. Ezúttal a Korda Racing autójával érkeztünk a helyszínre. Nem volt titok, a Lábatlan és Bajna közti versenyen támogatóink közül ültettünk ideiglenes navigátorokat az autókba. Sajnos az eső miatt nem tudtunk olyan húzósan autózni, mint szerettünk volna. Azonban így is egy remek hangulatú napot töltöttünk el közösen. Támogatóink közül mindenki elégedett volt és maradandó élménnyel gazdagodott. Szeretnénk megköszönni a hétvégét Korda Eriknek és a Korda Racingnek, illetve, hogy az év során lehetővé tették a közös munkát.

_JOR1978

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: