DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Tomracing Motorsport – Négy kategória, három bajnoki cím!

A Tomracing Motorsport Team pilótái a múlt hétvégén Vysoke Myto-ban zárták a MAMS Utánpótlás Ob-t, nem is akárhogy! Kovács Zoli után további két újabb bajnoki címmel gazdagodott a csapat, Oláh Barnabásnak és Surányi Zoltánnak köszönhetően!

Kovács Zoltán, 8 éves – PW50 kategóriában 1. helyezett – Magyar Bajnok

Kovács Zoli



Kovács Zoli már bajnokként érkezett, és teher nélkül, a szép zárás reményében pattant a nyeregbe. A szabadedzéseken, az időmérőn és a futamokon  is győzni tudó kissrác a hétvégivel együtt 12 futamból így 10-et nyert meg a szezon során, boldoggá téve ezzel szüleit, csapatát és persze saját magát: „Minden percéért megérte, az edzések, a kispályás gyakorlások és a versenyek is jól sikerültek egész évben, mindannyian nagyon örülünk a sikernek!” - mondta el Zolika édesapja.

Balu, Zolika, Barnus

Oláh Barnabás, 10 éves – Mini Gp Pro kategóriában 1. helyezett – Magyar Bajnok, Közép-Európa kupagyőztes.

Oláh Barnabás eldöntötte a még nyitott kérdéseket. A kategória legfiatalabb motorosa egy első és egy második hellyel győzött a Mams UP bajnokságban, ezzel a közép Európa kupát is elhódítva! „Barnus nagyon-nagyon boldog, ugyanakkor sajnálja a versenybalesetben megsérült vetélytársát, és ezúton is kívánunk mielőbbi gyógyulást Somának! Mindannyian - az egész család - büszkék vagyunk rá, és együtt örülünk ennek a sikernek! Az év elején a dobogó volt a cél, túlteljesítettük!” - mesélte az örömittas apuka, Oláh Imre.

Surányi Zoltán

Surányi Zoltán – Scooter Magyar Bajnok

Surányi Zoltán technikai hibákkal küszködve is két második helyet szerzett, így megnyerte a Scooterek bajnokságát! Zoli elmondta, második futam után a tavalyi győztes elsőként gratulált neki és ez volt talán a legszebb pillanat. „Egész évben konstans voltam, mindenhol dobogón álltam, minden versenyt befejeztem. Még igazából fel sem fogtam, hogy bajnok vagyok… Szeretném megköszönni a Scooter Shop önzetlen segítségét, Gáspár Attilának az indíttatást és mentorálást, Dede Istvánnak a sok jó tanácsot!”

Surányi Balázs

Surányi Balázs, 10 éves – Mini Gp kategóriában 5. helyezett

Surányi Balázs két ötödik hellyel zárta a hétvégét, de ez akár a dobogóval is felér, ugyanis a német bajnokságban rendszeresen dobogón végző, erősebb motorokkal harcoló cseh versenyzőknek is meggyűlt a bajuk vele. Balu egész hétvégén  nagyon élt a pályán, valósággal szárnyalt, és apjától tanult módón kemény csatában győzte le vetélytársait.

Bajnokok - Kovács Zoli és Oláh Barnabás

Biel Richárd - csapatulajdonos-koordinátor:

„Csak gratulálni tudok az egész éves teljesítményükért! Ez az első évünk a fiatalokkal és nem gondoltuk volna, hogy ilyen sikeres évet fogunk zárni. Mindenki a maximumot hozta ki magából, versenyzők, szülők, családtagok és segítők egyaránt, akik nélkül ez nem megy. Ez nem egy hétvégi szórakozás, hanem kemény versenysport Zolika, Barnus és Balu számára is! Ők már most komoly versenyzők, komoly eredményekkel és célokkal, melyekben teljes mértékben szeretnénk segíteni és támogatni őket! Most keresünk egy ünneplésre alkalmas időpontot, utána pedig nekilátunk a következő szezon előkészítésének. Szép volt Fiúk, Köszönjük!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: