DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Másképp dolgozik most a McLaren

Lando Norris szerint a wokingi F1-es istállónál elég konkrét elképzelések vannak arról, hogy hol és hogyan tudnak javítani az autón, most ennek megfelelően zajlik a munka.

Lando Norris szerint a McLaren F1-es csapata egészen másképp áll hozzá a következő szezonhoz és az erre vonatkozó munkához, mint korábban - a wokingiak újonc pilótája persze azt is hozzátette, hogy mindez még nem garancia az azonnali sikerre, sok dologgal mellé lehet nyúlni akkor is, ha az elméletben jól működik.

"Elég jelentős a változás a csapatnál azt illetően, hogy hogyan közelítenek meg dolgokat, a következő évi munkát, a fejlesztéseket. 100%-ig arra koncentrálnak, hogy jó dolgokat csináljanak és jó irányba vigyék a fejlesztést és természetesen biztosak abban, hogy ez így is van" - idézi Norrist az Autosport.

norrris



"Egyértelmű elképzeléseik vannak, hogy min kell dolgozni, hogy milyen részleteken kell javítani, sok ötletük van, hogy hogyan lehetnek jobbak. Persze a dolgok gyorsan változhatnak, van, hogy valami jól néz ki a szélcsatornában, aztán a pályán teljesen másképp viselkedik, mint ahogy azt várnánk" - magyarázta a brit fiatal.

Norris szerint a McLaren sokkal jobban koncentrál és sokkal jobban érti a dolgokat, mint korábban, ő pedig személy szerint minél többször szeretné legyőzni csapaton belül Carlos Sainzot. "Az ideális cél az, hogy minden futamon és minden időmérő legyőzöm Carlost. Persze ez most még nem reális cél, de próbálom a lehető legjobb formám nyújtani, a legjobban felkészülni és meg szeretném őt verni."

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: