DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Hamilton nem zárja ki a visszavonulást

Lewis Hamilton beszélt arról, hogy a következő szezonban már nem teljesen biztos az F1-es indulása. A brit pilóta ugyanakkor több érvet sorolt fel a folytatás mellett.

Vajon megismétlődik-e az, ami a tavalyi szezon végén? Egy váratlan bejelentés, hogy a Mercedes pilótája, ezúttal Lewis Hamilton vonul vissza, miután már mindent elért, amit szeretett volna. A brit versenyző elmondta véleményét a témáról.

Hamilton elárulta, mik a legfontosabbak számára az életben: „Amikor kitűzöl egy célt magad elé, és az sikerül, ráadásul továbbra is hiszel magadban, az remek érzés. Nem tudom miért, de nagyon boldog vagyok, hogy versenyezhetek. A legnagyobb örömet - azon kívül, hogy a családommal lehetek - az jelenti, amikor van egy bazierős autóm, amibe beülhetek.”

 hamilton-visszavonulas-2017



A brit nem zárja ki teljesen a visszavonulás lehetőségét, amit a következőkkel támasztott alá: „Nem tudom megmondani, mi fog történni hat hónap múlva. Imádom a versenyzést, és azt mondhatnák a legtöbben, hogy ez (a visszavonulás) valószínűtlen. Ugyanakkor azt sem lehet megmondani, hogy mi fog járni a fejemben karácsony környékén.”

„A bajnoki cím megnyerése nem lenne ok arra, hogy szögre akasszam a kesztyűmet. Mindig többet szeretnék elérni, és most a negyedik vb címre koncentrálok” - folytatta a Mercedes pilótája az egyik nagy ellenérvvel.

Hamilon elárulta, amíg ennyire jól teljesít, nem akarja abbahagyni imádott sportágát: „Szeretem, amit csinálok, és jobban vezetek, mint valaha. Azt mondtam a múltban, talán kevesebb meggyőződéssel: tudom, hogy a legjobb formában vagyok jelenleg, és itt akarok maradni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: