DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Stroll: Nem érdekel, mit beszél Villeneuve

A Williams F1-es újonca nem törődik azzal, hogy miről beszél világbajnok honfitársa - megszokta már, hogy nem kap tőle támogatást, de ez nem is érdekli már.

Jacques Villeneuve a bakui dobogó után is tudott negatívat mondani Lance Strollról, a Formula-1 1997-es világbajnoka mindig talál valamit, amivel támadhatja ifjú honfitársát - maga Stroll legalábbis így értékelte a helyzetet. A Williams fiatalja nem nagyon foglalkozik Villeneuve mondataival.

stroll_1



"Különösebben nem érdekel, hogy mit beszél. Jacques mindig csak negatív, olyan dolgokat talál, amelyekről így beszélhet" - értékelte az exvilágbajnok mondandóját Stroll. "Még a Vettel-Hamilton esetnél is ez volt a helyzet, úgy gondolta, hogy ami Bakuban történt, az rendben volt, holott mindenki más másképp látta."

Azt is hozzátette, hogy már megszokta ezt a hozzáállást honfitársától. "Jacques tavaly sem támogatott engem, amikor megnyertem az F3-as Európa-bajnokságot és ugyanez volt a helyzet az idei év elején is, amikor nehézségeim voltak az első Formula-1-es futamaimon. Nem lepődtem meg azon, amiket mondott. A fontos viszont az, hogy én boldog vagyok és a körülöttem lévők is azok. Jobban szeretek a saját munkámra koncentrálni."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: