DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Dühítő és frusztráló nap a Toro Rossónál

Nem lehetnek elégedettek a szerdai teljesítménnyel az F1-es csapatnál, Sainz és Kvjat is frusztrálónak találta ezt a napot - a technikai hibák az ő dolgukat is megnehezítették.

Bár Calos Sainz korábban kifejezte megdöbbenését amiatt, hogy az élcsapatok hogyan tudnak 120-150 kört megtenni egy nap, a Toro Rosso ezúttal is messze elmaradt ezektől a számoktól - a spanyol 32, orosz csapattársa, Danyiil Kvjat pedig 31 alkalommal ért körbe a barcelonai aszfaltcsíkon a teszt harmadik napján.

sainz-tororosso-teszt



"Hogy mennyire dühítő volt korábban befejezni a mai programot! Csak egy fél napot csináltunk ma, szóval ki akartuk hozni belőle a maximumot, elkapni a ritmust és minél több kilométert beletenni az autóba" - nyilatkozta Sainz a nap végén. "Sajnos adódott egy technikai problémánk, amely miatt hamarabb be kellett fejeznünk és nem folytathattuk a programot. Ez frusztráló, de megesik néha a teszt során. Pozitívnak kell maradnunk és a maximumot beleadni holnap és jövő héten."

"Egy kissé frusztrált volt a reggel, mert értékes időt veszítettünk egy technikai hibával" - tette hozzá Kvjat. "Ez sajnálatos nekem és a csapatnak is, mert ki kellett volna használnunk ezt az időt. Viszont amikor megy az autó, akkor jó érzés menni vele, ráadásul ez körről körre javul. Folytatnunk kell a munkát, ahogy eddig is."

A csapatnál is hasonló volt a vélemény, így nem lehetnek maximálisan elégedett a szerdai napjukkal...

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: