DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Több változást vártunk az új autóktól?

Az autóbemutatók kezdetével nem csak az F1-es szezon, de hetente jelentkező rádióműsorunk is izgalmas fázisba lépett. Legújabb adásunkban megvitattuk, mennyire vagyunk elégedettek az eddig látottakkal.

Az Autósport és Formula Magazin már az éterben is hallható, köszönhetően a szegedi Tisza Rádió Plusz rádióállomással folytatott együttműködésünknek, amelynek stúdiójában minden héten átrágjuk az elmúlt napok történéseit az autóversenyzés világából.

A Williams, a Sauber és a Renault indították el az F1-es bemutatók sorát, és olyan autókat tártak a nyilvánosság elé, amelyek az új szabályoknak eleget téve több ponton is látványosan megváltoztak a tavalyi testvéreikhez képest - persze akadnak olyan kevésbé kedvelt megoldások is, amelyek viszont nem tűntek el. Elégedettek lehetnek-e a rajongók az esztétikai változásokkal? Mit jelentenek majd mindezek a versenypályán? És mire számíthatunk a jövő heti első tesztnapokon? Ezeket a kérdéseket rágtuk meg alaposan.

renault



Adásunk második felében azért más hírek és történések kielemzésére is jutott idő. Lewis Hamilton napokban tett „adatmegosztós” nyilatkozatára muszáj volt reagálnunk, de szót ejtettünk a Formula-E hétvégi futamáról, valamint a WEC pilótamozgásairól is, a főszerepben a pályaversenyzéshez visszatérő Robert Kubicával.

Az adás minden szerdán 17 órától hallható a Tisza Rádió Plusz online műsorán, emellett pedig a Formula.hu weboldalán is megjelenik podcast formájában.

Alább egy kattintás után már indul is friss műsorunk!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: