DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton nem bánná, ha erős lenne a Ferrari

A háromszoros F1-es világbajnok szerint nem lenne gond, ha a Ferrari tudná tartani a Mercedes tempóját, mert így nagyobb lehetne a különbség közte és Nico Rosberg között...

2014 óta gyakorlatilag csak egymásra kell figyelnie Lewis Hamiltonnak és Nico Rosbergnek, hiszen a Mercedes akkora fölényben van, hogy más csapatok esélytelenek velük szemben - egy-egy üdítő kivételtől eltekintve. A háromszoros brit világbajnok szerint azonban ez már nekik sem tetszik.

hamilton-monza-2016



"A tavalyi szezonban nehéz dolgunk volt Szingapúrban és reméljük, hogy most nem ugyanúgy zajlik majd" - mondta Hamilton. "Azonban ha a Ferrari gyorsabb és versenyképesebb lesz, az egyáltalán nem probléma. Ebben az esetben ugyanis megvan a lehetőség, hogy más is beférjen közénk Nicóval és szerintem ezt ő is így látja" - magyarázta.

"Természetesen csapatként mindig a kettős győzelem a cél, úgyhogy most is ebben reménykedünk" - tette hozzá kötelességtudóan, majd rátért a Monzában ismét jelentkező rajtproblémákra. "Nyilvánvalóan sosem állunk le a fejlődéssel és Monzában is tanultunk valamit. Idén nehezen boldogulunk a kuplunggal, ugyan javultunk ezen a téren, de még mindig nem az igazi. Folyamatosan képes változásra, néha drasztikusan."

"Ezen dolgoznunk kell még és ez az egyetlen dolog, amiről beszélnünk kell, mert minden más tökéletesen működik. Nincs bajunk a pole-pozíciók megszerzésével, csak a rajtokkal".

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: