DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Magyar GP: A legjobb képek és a nyertesek

Véget ért a Magyar Nagydíjra meghirdetett instagramos nyereményjátékunk - kihirdetjük az eredményt, jönnek a nyertesek, valamint a Formula szerkesztőségének személyes kedvencei!

Véget ért a Formula.hu vadonatúj Instagram-profilján múlt héten útjára indított nyereményjáték. A feladatotok az volt, hogy küldjetek nekünk képeket a Magyar Nagydíj hétvégéjéről, melyeket mi megosztunk az Instagramon, s az a három beküldő, aki a legtöbb kedvelést kapja, értékes nyereményekben részesül.

Először lássunk néhány olyan képet, melyek nem kerültek be a legjobb három közé, de a mi tetszésünket feltétlenül elnyerték.

Krisztián azt bizonyította, hogy az igazi szurkolónak az időjárás sem jelenthet akadályt!

krisztian



Annamari képén láthatjuk, amint a Raikkönen-szurkolók befogadnak egy Alonso-drukkert:

annamari 

Ezt a remekül elkapott pillanatképet Árontól kaptuk:

aron 

Andi egy remek hangulatfotóval pályázott a betétfutamokról:

andi 

Bence először járt a Hungaroringen – de biztosan nem utoljára!

bence 

Kincső napokon át járta Budapestet ezekért a képekért:

kincso 

Liliána montázsát több mint százan kedveltétek:

liliana 

Ákos pedig úgy döntött, hogy humorosan közelíti meg a játékot:

akos 

A harmadik helyen Gitta szelfigyűjteménye végzett: a fiatal hölgy többek közt Felipe Massával is lefényképezkedett. Nyereménye egy Száguldás és Cirkusz 2015-2016 című kötetet, valamint egy LED-es fordulatszámmérős karórát tartalmazó AFM-ajándékcsomag!

 

gitta 

A második helyen Amanda végzett, aki csütörtökön egy egészen kiváló képet lőtt Lewis Hamiltonról a háttérben a kék éggel. Nyereménye szintén egy AFM-ajándékcsomag lesz.

amanda 

Az első helyezett pedig Lilla és Gábor lett, akik egy évvel ezelőtt épp a Magyar Nagydíjon szerettek egymásba, a 2016-os versenyhétvégén pedig a lánykérésre is sor került – méghozzá épp a Hungaroring pole-pozíciójában. Gratulálunk nekik, nyereményük – mondhatni, nászajándékuk – két belépő lesz a 2017-es Magyar Nagydíjra!

lilla 

Akik most nem nyertek, azok se csüggedjenek, hiszen szerencsére kellően sok rangos nemzetközi eseményt rendeznek Magyarországon ahhoz, hogy hamarosan újabb hasonló játékot indíthassunk. A mostani játékunkra érkező összes képet megtaláljátok galériánkban, melyet ide kattintva érhettek el, illetve Instagram-profilunkon – kövessetek minket ott is!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: